koniquest Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #1 Bilgisayarımın klavyeye değil ok tuşlarının alt kısmında kalan kasa kısmına azıcık su döküldü, klavyeye gelmedi. Sorun olur mu? Sildim hemen.
Bilgisayarımın klavyeye değil ok tuşlarının alt kısmında kalan kasa kısmına azıcık su döküldü, klavyeye gelmedi. Sorun olur mu? Sildim hemen.
Kyrie Irving Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 2.481 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #2 En iyi sen bilirsin. Kasaya gelmediğinden eminsen sorun yok. Zaten kasanda büyük ihtimalle ayak vardır. Gelmemiştir su. Artı 0 Eksi
En iyi sen bilirsin. Kasaya gelmediğinden eminsen sorun yok. Zaten kasanda büyük ihtimalle ayak vardır. Gelmemiştir su.
KS KS koniquest Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #3 Kyrie Irving dedi: En iyi sen bilirsin. Kasaya gelmediğinden eminsen sorun yok. Zaten kasanda büyük ihtimalle ayak vardır. Gelmemiştir su. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara geldi. Klavyesine gelmedi. Kyrie Irving dedi: En iyi sen bilirsin. Kasaya gelmediğinden eminsen sorun yok. Zaten kasanda büyük ihtimalle ayak vardır. Gelmemiştir su. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Kyrie Irving dedi: En iyi sen bilirsin. Kasaya gelmediğinden eminsen sorun yok. Zaten kasanda büyük ihtimalle ayak vardır. Gelmemiştir su. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara geldi. Klavyesine gelmedi. Kyrie Irving dedi: En iyi sen bilirsin. Kasaya gelmediğinden eminsen sorun yok. Zaten kasanda büyük ihtimalle ayak vardır. Gelmemiştir su. Genişletmek için tıkla...
Kyrie Irving Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 2.481 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #4 koniquest dedi: Bilgisayara geldi. Klavyesine gelmedi. Eki Görüntüle 1535554 Genişletmek için tıkla... Ben masaüstü sandım. Belki touchpadden aşağıya sızmış olabilir. Artı 0 Eksi
koniquest dedi: Bilgisayara geldi. Klavyesine gelmedi. Eki Görüntüle 1535554 Genişletmek için tıkla... Ben masaüstü sandım. Belki touchpadden aşağıya sızmış olabilir.
KS KS koniquest Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #5 Kyrie Irving dedi: Ben masaüstü sandım. Belki touchpadden aşağıya sızmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl anlarım? Bir sorun yaratır mı? Artı 0 Eksi
Kyrie Irving dedi: Ben masaüstü sandım. Belki touchpadden aşağıya sızmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl anlarım? Bir sorun yaratır mı?
Kyrie Irving Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 2.481 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #6 koniquest dedi: Nasıl anlarım? Bir sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Ama iyi bir yere götür, baktır. Kendi servisi olabilir. Çünkü sızdıysa parçalara zarar verebilir veya oksitlenebilir. Artı 0 Eksi
koniquest dedi: Nasıl anlarım? Bir sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Ama iyi bir yere götür, baktır. Kendi servisi olabilir. Çünkü sızdıysa parçalara zarar verebilir veya oksitlenebilir.
KS KS koniquest Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #7 Kyrie Irving dedi: Bilmiyorum. Ama iyi bir yere götür, baktır. Kendi servisi olabilir. Çünkü sızdıysa parçalara zarar verebilir veya oksitlenebilir. Genişletmek için tıkla... Çok dökülmedi aslında bir bardağın çeyreği kadar. Götürmeme gerek var mı? Kyrie Irving dedi: Bilmiyorum. Ama iyi bir yere götür, baktır. Kendi servisi olabilir. Çünkü sızdıysa parçalara zarar verebilir veya oksitlenebilir. Genişletmek için tıkla... Şuan kullanıyorum bir sorun yok valorant oynuyorum arkada bir sorun oluşmadı. Touchpad çalışıyor. Artı 0 Eksi
Kyrie Irving dedi: Bilmiyorum. Ama iyi bir yere götür, baktır. Kendi servisi olabilir. Çünkü sızdıysa parçalara zarar verebilir veya oksitlenebilir. Genişletmek için tıkla... Çok dökülmedi aslında bir bardağın çeyreği kadar. Götürmeme gerek var mı? Kyrie Irving dedi: Bilmiyorum. Ama iyi bir yere götür, baktır. Kendi servisi olabilir. Çünkü sızdıysa parçalara zarar verebilir veya oksitlenebilir. Genişletmek için tıkla... Şuan kullanıyorum bir sorun yok valorant oynuyorum arkada bir sorun oluşmadı. Touchpad çalışıyor.
Kyrie Irving Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 2.481 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #8 koniquest dedi: Çok dökülmedi aslında bir bardağın çeyreği kadar. Götürmeme gerek var mı? Şuan kullanıyorum bir sorun yok valorant oynuyorum arkada bir sorun oluşmadı. Touchpad çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Gönder yine servise. Artı 0 Eksi
koniquest dedi: Çok dökülmedi aslında bir bardağın çeyreği kadar. Götürmeme gerek var mı? Şuan kullanıyorum bir sorun yok valorant oynuyorum arkada bir sorun oluşmadı. Touchpad çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Gönder yine servise.
KS KS koniquest Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #9 Kyrie Irving dedi: Gönder yine servise. Genişletmek için tıkla... Başka forumda sorun olmz dendi Artı 0 Eksi