Bilgisayar bir anda durduk yere donuyor. Şuan bilgisayarı yeni açtığım halde fareyi kıpırdattım ve dondu. Onun dışında yan sekme falan açarken de bazen pat diye donuyor. Reset atmak zorunda kalıyorum. Sebebi ne olabilir?
Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp eski sürücülerden birini kurun. Sorun devam ederse yonga seti sürücülerini güncelleyin. Hala sorun devam ederse ram kaynaklı olma olasılığı çok yüksek. Deneyip sonucu yazın.
Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp eski sürücülerden birini kurun. Sorun devam ederse yonga seti sürücülerini güncelleyin. Hala sorun devam ederse ram kaynaklı olma olasılığı çok yüksek. Deneyip sonucu yazın.
PSU' nuzdanda kaynaklanma olasılığı yüksek PSU fanı ve CPU fanı çalışıyormu thermal macun varmı kontrol edin. Elinizde yedek PSU varsa denemenizi öneririm.
PSU' nuzdanda kaynaklanma olasılığı yüksek PSU fanı ve CPU fanı çalışıyormu thermal macun varmı kontrol edin. Elinizde yedek PSU varsa denemenizi öneririm.
Şu zamana kadar herhangi bir sorun çıkarmıyordu PSU. Yeterliydi. Herhangi bir donanım değişikliği de yapmadım. Yine de sorun çıkarır mı? PSU fanı çalışıyor. CPU fanı da çalışıyor. Termal macun süreli baya oldu da işlemci o kadar ısınmıyor.