Bilgisayarın aniden donuyor

İsmetcan

Hectopat
Daha fazla  
İyi sosyaller arkadaşlar, sabahtan itibaren PC 2 kez video ve oyun izlerken dondu. Sadece reset atarak geri açabiliyorum. SSD'ye sağlık testi yaptım, yüzde 65 çıktı. Sizce ondan mıdır?

1743279230578.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi sosyaller arkadaşlar, sabahtan itibaren PC 2 kez video ve oyun izlerken dondu. Sadece reset atarak geri açabiliyorum. SSD'ye sağlık testi yaptım, yüzde 65 çıktı. Sizce ondan mıdır?

Eki Görüntüle 2457236
Yani büyük ihtimal, hele dosya SSD'deyse daha da büyük ihtimal, en kısa sürede yeni bir SSD edinmen iyi olur.

İyi Sosyaller arkadaşlar sabahtan itibaren PC 2 kez viedo ve oyun izlerken dondu sadece res atarak geri açabiliyorum SSD'ye sağlık testi yaptım yüzde 65 çıktı sizce ondan mıdır?

Eki Görüntüle 2457236

Bu kadar hızlı ömrü azalması çok da normal değil 30TB yazılmış sadece 300 gün kullanılmış. 7200 saatte bu kadar azalması normal değil servise gitmesi lazım

Windows SSD'ye kurulu hocam sabah oyun açayım dedim kasarken dondu res çektim akşam 2 kere daha yaptı
Malesef HDD olmadığı, SSD olduğu için yenisini almandan başka önerecek durumda değiliz. %65 sağlıklı, parçalar %35'te kalmışsa hele. Tatsız durum, gerçi 29TB yazmışsın SSD'ne ne kadar sürede ne yaptın bari onu yaz, bilgilenelim.

Malesef HDD olmadığı, SSD olduğu için yenisini almandan başka önerecek durumda değiliz. %65 sağlıklı, parçalar %35'te kalmışsa hele. Tatsız durum, gerçi 29TB yazmışsın SSD'ne ne kadar sürede ne yaptın bari onu yaz, bilgilenelim.
Bir şey yapmadık hocam oyun falan indiriyoruz içine 2020 yılında falan almıştım

Görsel olarak yollar mısın ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı