Çözüldü Bilgisayarın araba bagajında durması sorun çıkartır mı?

• Konuyu başlatan mdra
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 251
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mdra

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarda çok vakit geçirdiğim için babam kasayı söküp arabanın bagajına koydu. Bagaj kapalı fakat hava çok soğuk, yağmur yağıyor ve hava nemli. Bagajın üstünde sağ ve solda çizgiler var yani içeri su girebilir diye düşünüyorum. Bilgisayara zarar gelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arabanın bagajında sorun yoksa bagaj su almaz. Ekran kartı desteği yoksa o konuda endişelenmen daha doğru olabilir.
Merhaba, bilgisayarda çok vakit geçirdiğim için babam kasayı söküp arabanın bagajına koydu. Bagaj kapalı fakat hava çok soğuk, yağmur yağıyor ve hava nemli. Bagajın üstünde sağ ve solda çizgiler var yani içeri su girebilir diye düşünüyorum. Bilgisayara zarar gelir mi?
Hocam, babanızdan rica edin; en azından bagajın su alma ihtimaline karşı bir önlem alsın ya da kasayı farklı bir yere koysun.

Az önce mesaj attım üzerini bir şey ile kapatması için fakat bu zamana kadar bir şey olmus mudur onu merak ediyorum.

Bilgisayara su girmişse iyice kurudugundan emin oldukdan 3 gün sonra açın yoksa parçalar bozulabilir dikkat edin.

Az önce mesaj attım üzerini bir şey ile kapatması için fakat bu zamana kadar bir şey olmus mudur onu merak ediyorum.
Bence araba çok yaşlı eski falan değilse problem olmaz, çoğunlukla bagaj kapağının üst tarafında bir boşluk olur, o boşluk suyun akması için bir kanal görevi görür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı