Bilgisayarın birden siyah ekran olması

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Software Engineer
Selam.

6700XT ASUS Dual kart olan bir sistem kullanıyorum su an.
Sistem bir anda siyah ekran veriyor ve bilgisayari guc tusundan kapatip geri acana kadar da goruntu gelmiyor. Hatta bazen kapatip acsam da hemen gelmiyor, bir iki kere daha yeniden baslatmam gereken durum olustu.

Yazilimsal olarak bayağı şey denedim ama cozume varmadi.

Bu sorun hakkinda on gorusu ya da bilgisi olan var midir? Mavi ekran vs olsa koduna bakacagim vs ama siyah olup gidiyor goruntu.

Bazen acildiktan 1dk icinde yapabiliyor, bazen de 3 saat sonra.

Desteklerinizi rica ederim.

Son düzenleme:
Selam.

6700XT ASUS Dual kart olan bir sistem kullanıyorum su an.
Sistem bir anda siyah ekran veriyor ve bilgisayari guc tusundan kapatip geri acana kadar da goruntu gelmiyor. Hatta bazen kapatip acsam da hemen gelmiyor, bir iki kere daha yeniden baslatmam gereken durum olustu.

Yazilimsal olarak bayağı şey denedim ama cozume varmadi.

Bu sorun hakkinda on gorusu ya da bilgisi olan var midir? Mavi ekran vs olsa koduna bakacagim vs ama siyah olup gidiyor goruntu.

Desteklerinizi rica ederim.

Her şeyden önce sorunu çözmek için kabloları kontrol ederek başlayabilirsin özellikle monitör kablolarını kontrol etmeni öneririm.

Her şeyden önce sorunu çözmek için kabloları kontrol ederek başlayabilirsin özellikle monitör kablolarını kontrol etmeni öneririm.
Bir cok farkli portta ve kablo ile denedim onu ilk zaten. hdmi, display, farkli monitorler, ayni monitordeki farkli portlar vs.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı