Merhaba RAM'leri kontrol ettim bir sıkıntı yok.RAM'lerinize bir şey olmuş olabilir mi ? Sistem özellikleriniz nedir ?
Tam olarak ne yapacağım ? Ya da ne işe yarıyor?Temiz önyükleme ile sistemi başlatın. https://support.microsoft.com/tr-tr/help/929135/how-to-perform-a-clean-boot-in-windows
Nvdia Expreience'de yeni bir güncelleme gözüküyor ama indirdiğimde güncellemeyi yapmıyor. İnşallah ekran kartındandır çünkü yeni ekran kaartı alacağım.Ekran kartı driverini silmiş olabilir misiniz ya da gerekli herhangi bir driveri
Nvidia'nın sitesinden ekran kartı modelini seçin driveri öyle kurmayı deneyin.Nvdia Expreience'de yeni bir güncelleme gözüküyor ama indirdiğimde güncellemeyi yapmıyor. İnşallah ekran kartındandır çünkü yeni ekran kaartı alacağım.
Hemen deniyorum.Nvidia'nın sitesinden ekran kartı modelini seçin driveri öyle kurmayı deneyin.
Maalesef kurulum devam edilmiyor diyor acaba sorun ekran kartında mı ?Nvidia'nın sitesinden ekran kartı modelini seçin driveri öyle kurmayı deneyin.
Denetim masasından ekran kartı driverini kaldırmayı deneyin daha sonra internetin fişi çekin ve bilgisayarı tekrar başlatın daha sonra internet sitesinden indirdiğiniz driveri tekrar kurmayı deneyin.Hemen deniyorum.
Maalesef kurulum devam edilmiyor diyor acaba sorun ekran kartında mı ?
Yapıyorum.Denetim masasından ekran kartı driverini kaldırmayı deneyin daha sonra internetin fişi çekin ve bilgisayarı tekrar başlatın daha sonra internet sitesinden indirdiğiniz driveri tekrar kurmayı deneyin.
Malesef olmadı.Denetim masasından ekran kartı driverini kaldırmayı deneyin daha sonra internetin fişi çekin ve bilgisayarı tekrar başlatın daha sonra internet sitesinden indirdiğiniz driveri tekrar kurmayı deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.