2004 kesinlikle hatalarla dolu en son 1909 formatımda bilgisayarı tek hata vermeden kullanmıştım. Hataları almaya başladığım son formatı bundan 3 ay kadar önce atmıştım. 2 hafta önce de sürücü hatası verdi ve bilgisayarı açamadığımdan dolayı bir format attım. Dün, tekrar sürücü hatası aldım bugünde yine dondu ekranım bende hemen harddiske çamur atmak durumunda kaldım yapacak bir şey yok.
Hocam, bahsettiğiniz programı indirdim ancak sadece kullandığım donanımların bilgisini veriyor sanırım ya da ben anlayamadım programı tam olarak. Sizin tavsiyenizden sonra bir bellek testi yaptım "Windows bellek tanılama" uygulamasından fakat bir problem çıkmadı.
Hocam, bende arkadaşların tavsiyesi üzerine bellek tarattım bir problem çıkmadı bende de sistem özelliklerimden de kısaca bahsedeyim. Monster Abra A7 v7.1 model bir laptop kullanıyorum. i7-7700HQ işlemci, 8 GB RAM, Intel HD Graphics 630 bir ekran kartı ve NVIDIA GeForce GTX 1050 bir ekran kartı mevcut, son olarak da şu sıralar başıma bela olan 1TB bir HDD var. Bugün bir SSD siparişi verdim, birkaç güne gelir herhalde, HDD devre dışı bırakıp SSD kullanacağım günlük kullanımda problemimin çözülüp çözülmediğini yazarım tekrar belki sizinde probleminize bir çözüm olur.