emree90 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 1.394 Çözümler 5 Yer On the PC 7 Ekim 2020 #21 Berkay Davas dedi: Ben Rampage PSU kullanmıyorum. Bu markalar da benim babamın oğlu değil. Ancak piyasadaki yanlış algı yüzünden birçok F/P ürünü göz ardı ediliyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış algı değil maalesef gayet doğru bir şey.
Berkay Davas dedi: Ben Rampage PSU kullanmıyorum. Bu markalar da benim babamın oğlu değil. Ancak piyasadaki yanlış algı yüzünden birçok F/P ürünü göz ardı ediliyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış algı değil maalesef gayet doğru bir şey.
M.Arda Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.625 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2020 #22 Berkay Davas dedi: Ben Rampage PSU kullanmıyorum. Bu markalar da benim babamın oğlu değil. Ancak piyasadaki yanlış algı yüzünden birçok F/P ürünü göz ardı ediliyor. Genişletmek için tıkla... 50-100 TL'den kaçıp 5-6 klık sistemi çöpe atmayı göze almaktansa 50-100 TL fazla veririm bari kafam rahat olur.
Berkay Davas dedi: Ben Rampage PSU kullanmıyorum. Bu markalar da benim babamın oğlu değil. Ancak piyasadaki yanlış algı yüzünden birçok F/P ürünü göz ardı ediliyor. Genişletmek için tıkla... 50-100 TL'den kaçıp 5-6 klık sistemi çöpe atmayı göze almaktansa 50-100 TL fazla veririm bari kafam rahat olur.