Çözüldü Bilgisayarın ekranı gitti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zYiğitOzan

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarın ekranı görseldeki gibi oldu. Kolyem çarptığı sırada oldu sanırım. Başka bir şeye dikkat etmedim ama onun dışında bir darbe geldiğini de hissetmedim. Ne yapmam gerek? Windows tuşu çalışmıyor. Ekran kartı sıfırlama kısayolu da çalışmıyor.

Çözüm
Bu görüntü fiziksel bir hasar sonucu oluşmuş. Yazılımsal çözümü yok. Harici monitör testi yap; sonra teknik servise götür. Cihazı şu an kullanman riskli.
Görsel yok. Eklerseniz yardımcı olmaya çalışalım. Windows tuşunun çalışmamasıyla ekranın bir alakası yok sorun başka bir şey olabilir.

Bilgisayarı az önce açıp kapattım. Düzelmişti ancak bir süre sonra ekran tekrar gitti. Bu sefer de sekmenin rengini aldı. Fakat herhangi bir tuş çalışmadı (kapatma tuşu dahil). Tekrar açıp kapatabildim sonradan. Kullanabiliyorum bilgisayarı ancak gri olan karıncalı ekran gidip geliyor.

Dosya Ekleri

• 20251104_230838.jpg
    199,8 KB · Görüntüleme: 9
  • 20251104_225724.jpg
    236,6 KB · Görüntüleme: 10
Bu görüntü fiziksel bir hasar sonucu oluşmuş. Yazılımsal çözümü yok. Harici monitör testi yap; sonra teknik servise götür. Cihazı şu an kullanman riskli.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…