Bilgisayarın ekranındaki klavye izleri nasıl çıkarılır?

Akinking0

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarımın ekranında klavye izleri var. Nasıl çözeceğim bilmiyorum.

296A66BC-C9A1-43E7-A9CE-B8778F676151.jpeg

Şahsen ben bilgisayar ekranımı silerken peçeteye az bir şey kolonya döküyorum ve çok fazla kenarlarına değirmeden ekranı siliyorum. Dikkat ediyorsanız mikrofiber bez önerebilirim. (Şu ana kadar kolonya ile bir sorunla karşılaşmadım.)

Şahsen ben bilgisayar ekranımı silerken peçeteye az bir şey kolonya döküyorum ve çok fazla kenarlarına değirmeden ekranı siliyorum. Dikkat ediyorsanız mikrofiber bez önerebilirim. (Şu ana kadar kolonya ile bir sorunla karşılaşmadım.)

Kolonya ekranı zamanla aşındırmanın güzel bir yöntemidir. Yıllar önce aldığımız LCD TV'nin yanında bile ekran temizleme köpüğü koyuyordu bazı markalar. En kötü ihtimalle su ile nemlendirilmiş bez en az hasarı verir. Ekranınızı temizlemek için ekran temizle sıvısı almak ve mümkünse mikrofiber bez ile silmek daha sağlıklı olacaktır (TV servislerinin de önerdiği üzere ekran kapalıyken ve soğuk bir haldeyken temizlemek lazım).

Kolanya ile de sildim ama hala aynı off.

Yukarıda yazdıklarımı uygulayabilirsiniz. Su belki çok etkili olmaz fakat ekran temizleme sıvısı ile bir kere temizlemek ve bilgisayarın kapağını kapatmadan önce arasına bir bez sermek uzun süreli olarak sorun yaşamanıza engel olacaktır. Bu şekilde ekranı temizleme ihtiyacınız da azalacağından arada gerçekten genel temizlik için sıvıyı ya da su ile nemlendirilmiş mikrofiber bezi kullanmanız yeterli olacaktır. Tahminen bilgisayarınızın ekran ölçüsüne göre internetten arasına sermek için bez de satıyorlardır. Bez olmasa bile mutfaklar için satılan daha uzun ve kalın olan peçeteleri bile kullanmak klavye izinin ekranda sürekli olmasını engeller.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı