Hocam peki nedeni nedir? neden olmuş olabilir?Pİksel yanığı düzelmez.
Ekran çok fazla sıcaklığa maruz kalırsa olur. Yapılması bir ekran parasından daha fazla gerektireceği için yeni ekran takarlar.İki dakikalığına gidip geldim laptop ekranda sarı bir leke var. Nasıl düzelir?
Eki Görüntüle 2292586
Şöyle benim telefonum da olmuş amoled yanığı. Uzun bir süreden sonra olabiliyormuş böyle yanıklar.Hocam peki nedeni nedir? neden olmuş olabilir?
Ayrıca ani sıcaklık değil. Yani siz bıraktığınızdaki sıcaklığından ziyade önceden sıcaklık hasarı alıp almadığını düşününEkran çok fazla sıcaklığa maruz kalırsa olur. Yapılması bir ekran parasından daha fazla gerektireceği için yeni ekran takarlar.
Hocam daha 1-2 yıllık idi ya.Şöyle benim telefonum da olmuş amoled yanığı. Uzun bir süreden sonra olabiliyormuş böyle yanıklar.
Anladım fakat bazı durumlarda olabiliyor. Garantisi var ise servis ile görüşün.Hocam daha 1-2 yıllık idi ya.
Hiç güneşe de çıkarmadım. Belki ısındığı için olmuştur?Güneşte Mahruskalmıstır ekran reis
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.