Arkadaşlar şimdi ben bir ara bilgisayar kullanıyordum ve aniden görüntü gitti, geri açtım geldi ve yarım saat sonra geri gitti. Bu böyle devam ediyor. Bilgisayarımın özelliklerini bakabilirsiniz. Yaklaşık 1,5 aydır bu sorunu yaşıyorum. Bu Technopat'ta bu sorunla ilgili açtığım ikinci konu. Eski konumda görüntüler var şu an çekmeye üşeniyorum.
Ekran kartı ile ilgili bir sorun ekran kartını çıkart onboard üzerine tak eğer yine görüntü vermez ise sırayla parçaları anakarttan sök sadece kart ve psu kalsın önemli olan görüntü almak
Ekran kartı ile ilgili bir sorun ekran kartını çıkart onboard üzerine tak eğer yine görüntü vermez ise sırayla parçaları anakarttan sök sadece kart ve PSU kalsın önemli olan görüntü almak.
Ekran kartı ile ilgili bir sorun ekran kartını çıkart onboard üzerine tak eğer yine görüntü vermez ise sırayla parçaları anakarttan sök sadece kart ve psu kalsın önemli olan görüntü almak
Ram takılı olmayınca veya tam oturmayıncada ekran gelmiyodu bende çıkar ramı sil silgiyle sarı ucunu temizle tekrar tak iyice oturduğundan emin ol sonra dene olmuyosa ramde sorun yoktur yada bozuktur.