Arkadaşlar şimdi ben bir ara bilgisayar kullanıyordum ve aniden görüntü gitti, geri açtım geldi ve yarım saat sonra geri gitti. Bu böyle devam ediyor. Bilgisayarımın özelliklerini bakabilirsiniz. Yaklaşık 1,5 aydır bu sorunu yaşıyorum. Bu Technopat'ta bu sorunla ilgili açtığım ikinci konu. Eski konumda görüntüler var şu an çekmeye üşeniyorum.
Hocam bunu yapsam gelecek hamlesi olabilir ama gene girdi kartlar (gelecekteki) kullanılır. Ben zaten onu düşünsem 700W bile kullanıyor olabilirdim bu sisteme. Sonraki sisteme ilave ederim diye.
O kadarda değil be ya. Bu sistemi 3250 ye satıp bu 600W parası olmaz bence. Bu arada satmak felan düşünmüyorum kullanalım yeter. Yakın zamanda belki sert programlar kullanırım felan yeni pc gerekir.
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply özelliklerini incele, 999,14 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply özelliklerini incele, 999,14 TL'den başlayan fırsatları yakala!
O kadar da değil be ya. Bu sistemi 3250'ye satıp bu 600W parası olmaz bence. Bu arada satmak falan düşünmüyorum kullanalım yeter. Yakın zamanda belki sert programlar kullanırım falan yeni PC gerekir.
Harbi Ali'nin fikrine katıldığını anlamak için o kesinlikle deyişini duymak gayet yeterli.