Arkadaşlar şimdi ben bir ara bilgisayar kullanıyordum ve aniden görüntü gitti, geri açtım geldi ve yarım saat sonra geri gitti. Bu böyle devam ediyor. Bilgisayarımın özelliklerini bakabilirsiniz. Yaklaşık 1,5 aydır bu sorunu yaşıyorum. Bu Technopat'ta bu sorunla ilgili açtığım ikinci konu. Eski konumda görüntüler var şu an çekmeye üşeniyorum.
Bi sahibinden e girdim 27K mı 37K mı neye Dragos 12900K pc yapmış, yanına 3060 koymuş. Zaten TurboX, Zeiron, izoly ve Dragos
sanırım Atom Bilgisayar diye biryerdendi. Çok fp diyor, alan GERÇEK OYUNCU mağdur, internette gezinen çok iyi diyor. Kazık ötesi kazık.
Birde bi adam demiş işlemci kaçıncı nesil diye, Atom Bilgisayar efendimiz i7 1. Nesil FP işlemci var demiş. 2009 yılında mı ne geldi Core i Serisi düşün. Neyse ben konuyu sapıtmıyım. En son Pc yi temizledik, açtık iyi çalışır gibiydi ama bilmiyorum. Bir test programı önerisi olan yazabilir. Sorun var mı diye bir benchmark uygulaması kuracağım. İşkence testi olursa iyi olur.
Arkadaşlar bilgisayar bu. Birde şu Edge Çubuğu denen şeyi görünce aklıma Windows Longhorn reyiz geliyor. En sevdiğim Windows kendisi.