T thejawns Centipat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #1 Buradan bu dediklerimi yapabilir miyim, yani rgb ışıkları sese göre ritme göre yapabilir miyim yoksa destekleme muhabbeti vs. var mı? Son düzenleme: 13 Mart 2023
Buradan bu dediklerimi yapabilir miyim, yani rgb ışıkları sese göre ritme göre yapabilir miyim yoksa destekleme muhabbeti vs. var mı?
Kyrie Irving Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 2.481 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #11 HDDKullanıyorum dedi: Yapılabilir ancak Arduino Leonardo veya UNO gibi bir kontrolcüye ihtiyaç olabilir. Genişletmek için tıkla... Çok pahalı. O kadar para vermeye gerek yok bence. Artı 0 Eksi
HDDKullanıyorum dedi: Yapılabilir ancak Arduino Leonardo veya UNO gibi bir kontrolcüye ihtiyaç olabilir. Genişletmek için tıkla... Çok pahalı. O kadar para vermeye gerek yok bence.
KS KS T thejawns Centipat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #12 Evet arkadaşlarım boş yere para vermeme gerek yok ya eğer oluyorsa yapayım dedim olmuyorsa da dert edilecek bir şey değil. Zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Evet arkadaşlarım boş yere para vermeme gerek yok ya eğer oluyorsa yapayım dedim olmuyorsa da dert edilecek bir şey değil. Zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
HDDKullanıyorum Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 840 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #13 thejawns dedi: Hayır be kardeşim, renk değişiminden bahsediyorum ben. Müzik ritmine göre vs. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bahsettiğiniz projenin basit hali hocam. Artı 0 Eksi
thejawns dedi: Hayır be kardeşim, renk değişiminden bahsediyorum ben. Müzik ritmine göre vs. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bahsettiğiniz projenin basit hali hocam.