Nasıl yapıcaz abim onu be?Eki Görüntüle 1700392
Buradan bu dediklerimi yapabilir miyim, yoksa destekleme muhabbeti vs. var mı?
İnternette var ondan sordum kardeşimNasıl yapıcaz abim onu be?
Sese duyarlı led tamam da, fan nedir yaw
İnternette var ondan sordum kardeşim.
Link atabilir misin merak ettim, yani ses yükseldikçe fan mı hızlanıyor?
Ha kusuruma bakma başlıkta "Hayır be kardeşim, renk değişiminden bahsediyorum ben. Müzik ritmine göre vs.
Evet haklısın sen, hata bende sonradan farkettimHa kusuruma bakma başlıkta "
"Bilgisayarın fanları sese duyarlı yapılabilir mi?"
Yazıyor da.
Hayır. Üzerinde mikrofon bulunmuyor fanların.Hayır be kardeşim, renk değişiminden bahsediyorum ben. Müzik ritmine göre vs.
Onu yapmak için kart'a ihtiyacın var fakat ritimden kastım örneğin yeşil yanıyor ses arttıkça, turuncu kırmızı gibi ise mümkün fakat custom ise bunu senin LED Kartları ile yapmak gerek diye biliyorum. Çünkü ilk defa duyuyorum, eğer renk değil parlaklık yükseltmek ise zaten çoğunlukla yapan var.Evet haklısın sen, hata bende sonradan farkettimPeki şimdi doğruyu anlayınca yapılabilir mi o ritim şeyi bir fikrin varmı
Aslında sese duyarlı bir kart satın alınıp RGB Kontrolcüsünden fanlar çıkarılıp, o karta aktarılır ise bir ihtimal çalışabilir diye düşünüyorum.Hayır. Üzerinde mikrofon bulunmuyor fanların.
Eki Görüntüle 1700392
Buradan bu dediklerimi yapabilir miyim, yani RGB ışıkları sese göre ritme göre yapabilir miyim yoksa destekleme muhabbeti vs. var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.