Bilgisayarın FPS'ini arttırmak mümkün müdür?

Classox

Hectopat
Daha fazla  
Yani ekranın Hz'sini veya PC'nin FPS'ini arttıran uygulama ya da method falan var mı hiç? Bilgili kişiler bilgilendirirse çok memnun olurum ayrıca PC'nin FPS'ini gösteren bir uygulama yok diye biliyorum ama varsa da çok minnettar kalırım.

Nasıl yani, masaüstünde vs. mi akıcı olmuyor? Ayarlar> sistem> monitör> gelişmiş görüntü ayarları. Buraya geldikten sonra aşağıdaki "yenileme hızı" seçeneğini en yüksek değere ayarlayın.

En yüksek değer de zaten ama Windows 7 de olduğu gibi akıcı değil Windows 10.
Monitöre yapmak cidden mantıklı değil, çok fazla ömrünü yer. Ama işlemciye ve ekran kartına yapmanızda aşırı bir sakınca yok, abartmadığınız sürece tabii.
bilgi alabilir miyim?
Monitörün Hz ini artırabiliyorsunuz mesela 75 Hz Max ama biraz daha artırılabilir ve bu da riskli bir durum.

Onu biliyorum 75'den fazlası olunca ekran kendini kapatıyor hoş değil zaten.

En yüksek değer de zaten ama Windows 7 de olduğu gibi akıcı değil Windows 10.

bilgi alabilir miyim?
Öncelikle işlemcinizi ve anakartınızı öğrenmem gerek, ekran kartı için bu videodan yararlanabilirsiniz, aynı işlemleri yapıp 20'şer 20'şer arttırarak yaparsanız daha sağlıklı olacaktır.

Ya demek istediğim Windows 10 kullanıyorum Windows 7 gibi akıcı değil FPS'i yükseltmek istiyorum sadece.

Sistemim iyi oyunlar olarak demiyorum Windows 10 Windows 7 gibi akıcı çalışmıyor yavaş değil hızlı ama akıcı gelmiyor gözüme FPS'ini yükseltmeyi arıyorum sadece.

Nasıl acaba bilgi alabilir miyim? Ne kadar arttırabiliyoruz? Ayrıca monitörüm bozulsun istemem bozulmayacağı kadar arttırabilme yolu var mı?

MSI Afterburner çok da etki etmiyor gibi ya da ayarlarını yapamadım ben ayarları gösterebilir misiniz rica etsem?
İşletim sistemini hızlandırmak için, arama kısmına "gelişmiş sistem ayarlarını görüntüle" yazın ve açın. Daha sonra daha sonra performans kısmına girip en iyi performans için ayarla seçeneğine tıklayın. Bu animasyonları vs. devre dışı bırakıyor.

İşletim sistemini hızlandırmak için, arama kısmına "gelişmiş sistem ayarlarını görüntüle" yazın ve açın. Daha sonra daha sonra performans kısmına girip en iyi performans için ayarla seçeneğine tıklayın. Bu animasyonları vs. devre dışı bırakıyor.

Yazı tiplerini falan çok kötü yapıyor overclock 50+FPS almama yardımcı oldu 200Hz ile kullanıyorum PC'yi şu an gerek kalmadı yani teşekkürler yine de.

Yazı tiplerini falan çok kötü yapıyor overclock 50+FPS almama yardımcı oldu 200Hz ile kullanıyorum PC'yi şu an gerek kalmadı yani teşekkürler yine de.
Dostum bu arada o yazı tiplerini düzeltebilirsin. Onları düzeltmek FPS kaybına sebep olmaz. Benim ayarım gibi yapabilirsin, açtıklarım FPS düşürmez.

1628658950751.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı