C Cemtastan23 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 1.681 Makaleler 1 Çözümler 2 15 Mart 2021 #1 Güç kablosuna elimle baskı yapınca PC çalışıyor, elimi çektikten bir süre sonra kapanıyor. Bu kabloyu nasıl sabitlerim? Edit: Konu açılana kadar sorunu çözdüm bile. Son düzenleme: 15 Mart 2021
Güç kablosuna elimle baskı yapınca PC çalışıyor, elimi çektikten bir süre sonra kapanıyor. Bu kabloyu nasıl sabitlerim? Edit: Konu açılana kadar sorunu çözdüm bile.
barisb0 Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #2 Dilerseniz yeni bir güç kablosuna geçebilirsiniz. Uzun vadede daha sağlıklı olur. Artı 0 Eksi
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 15 Mart 2021 #3 Cemtastan23 dedi: Konu açılana kadar sorunu çözdüm bile. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdün? Artı 0 Eksi
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #4 Konuyu nasıl çözdüğünüzü yazarsanız bu sorunu olan arkadaşlar yararlanabilir. Artı 0 Eksi
bahadiroz Picopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #5 Cemtastan23 dedi: Güç kablosuna elimle baskı yapınca PC çalışıyor, elimi çektikten bir süre sonra kapanıyor. Bu kabloyu nasıl sabitlerim? Edit: Konu açılana kadar sorunu çözdüm bile. Genişletmek için tıkla... Forum kurallarına bakarsan orada yazar sorunu çözüp çözüm yolunu belirtmemek ve konuyu açık tutmak ceza sebebidir hatta hesabın silinebilir. Artı 0 Eksi
Cemtastan23 dedi: Güç kablosuna elimle baskı yapınca PC çalışıyor, elimi çektikten bir süre sonra kapanıyor. Bu kabloyu nasıl sabitlerim? Edit: Konu açılana kadar sorunu çözdüm bile. Genişletmek için tıkla... Forum kurallarına bakarsan orada yazar sorunu çözüp çözüm yolunu belirtmemek ve konuyu açık tutmak ceza sebebidir hatta hesabın silinebilir.
KS KS C Cemtastan23 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 1.681 Makaleler 1 Çözümler 2 29 Nisan 2021 #6 bahadiroz dedi: Forum kurallarına bakarsan orada yazar sorunu çözüp çözüm yolunu belirtmemek ve konuyu açık tutmak ceza sebebidir hatta hesabın silinebilir. Genişletmek için tıkla... Konuyu kapatamadığıma göre ne yapmamı bekliyorsun? Üstelik açalı 1,5 ay olmuş özenle mi seçtin konuyu? Artı 0 Eksi
bahadiroz dedi: Forum kurallarına bakarsan orada yazar sorunu çözüp çözüm yolunu belirtmemek ve konuyu açık tutmak ceza sebebidir hatta hesabın silinebilir. Genişletmek için tıkla... Konuyu kapatamadığıma göre ne yapmamı bekliyorsun? Üstelik açalı 1,5 ay olmuş özenle mi seçtin konuyu?
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 29 Nisan 2021 #7 Cemtastan23 dedi: Konuyu kapatamadığıma göre ne yapmamı bekliyorsun? Üstelik açalı 1,5 ay olmuş özenle mi seçtin konuyu? Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdüğünü söylemen gerekiyor. Ayrıca ben konuyu açtığın gün yazmıştım. Sen geç gördün. Artı 0 Eksi
Cemtastan23 dedi: Konuyu kapatamadığıma göre ne yapmamı bekliyorsun? Üstelik açalı 1,5 ay olmuş özenle mi seçtin konuyu? Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdüğünü söylemen gerekiyor. Ayrıca ben konuyu açtığın gün yazmıştım. Sen geç gördün.
KS KS C Cemtastan23 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 1.681 Makaleler 1 Çözümler 2 29 Nisan 2021 #8 384311 dedi: Nasıl çözdüğünü söylemen gerekiyor. Ayrıca ben konuyu açtığın gün yazmıştım. Sen geç gördün. Genişletmek için tıkla... Aldığım yere söyledim yeni bir güç kablosu gönderdiler bu kadar. Artı 0 Eksi
384311 dedi: Nasıl çözdüğünü söylemen gerekiyor. Ayrıca ben konuyu açtığın gün yazmıştım. Sen geç gördün. Genişletmek için tıkla... Aldığım yere söyledim yeni bir güç kablosu gönderdiler bu kadar.
bahadiroz Picopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #9 Cemtastan23 dedi: Konuyu kapatamadığıma göre ne yapmamı bekliyorsun? Üstelik açalı 1,5 ay olmuş özenle mi seçtin konuyu? Genişletmek için tıkla... Konuyu kilitlemezsen önümüze çıkıyor benzer konulardan gördüm bende. Artı 0 Eksi
Cemtastan23 dedi: Konuyu kapatamadığıma göre ne yapmamı bekliyorsun? Üstelik açalı 1,5 ay olmuş özenle mi seçtin konuyu? Genişletmek için tıkla... Konuyu kilitlemezsen önümüze çıkıyor benzer konulardan gördüm bende.
Ice Tea Seftali Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 2.037 Çözümler 2 29 Nisan 2021 #10 O kablolar çok sıkıntı cızırtı yapanı vardı. Değiştirdim kurtuldum. Artı 0 Eksi