Saphirexe Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 30 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #1 Merhaba yukarıdaki sorunun cevabı için buradayım bilen varsa yazabilir mi?
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 3 Haziran 2022 #2 Bu ürünün kalitesine bağlı. Belli testlerden geçen ve belli bir standartı olan ürünlere hiç bir şey olmaz hocam. Hangi marka model? Artı 1 Eksi
Bu ürünün kalitesine bağlı. Belli testlerden geçen ve belli bir standartı olan ürünlere hiç bir şey olmaz hocam. Hangi marka model?
KS KS Saphirexe Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 30 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #3 R.B.D dedi: Bu ürünün kalitesine bağlı. Belli testlerden geçen ve belli bir standartı olan ürünlere hiçbir şey olmaz hocam. Hangi marka model? Genişletmek için tıkla... Kablonunkini bilmiyorum ama ekran kartı Sapphire RX 580 4 GB PSU 260W. Artı 0 Eksi
R.B.D dedi: Bu ürünün kalitesine bağlı. Belli testlerden geçen ve belli bir standartı olan ürünlere hiçbir şey olmaz hocam. Hangi marka model? Genişletmek için tıkla... Kablonunkini bilmiyorum ama ekran kartı Sapphire RX 580 4 GB PSU 260W.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 3 Haziran 2022 #4 Saphirexe dedi: Kablonunkini bilmiyorum ama ekran kartı Sapphire RX 580 4 GB PSU 260W. Genişletmek için tıkla... Ekran kartıyla hiç bir ilgisi yok. PSU fotoğrafını çekip atabilirsiniz hocam. Artı 0 Eksi
Saphirexe dedi: Kablonunkini bilmiyorum ama ekran kartı Sapphire RX 580 4 GB PSU 260W. Genişletmek için tıkla... Ekran kartıyla hiç bir ilgisi yok. PSU fotoğrafını çekip atabilirsiniz hocam.
KS KS Saphirexe Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 30 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #5 Şu an evde değilim eve gidince atabilirim ancak. R.B.D dedi: Ekran kartıyla hiçbir ilgisi yok. PSU fotoğrafını çekip atabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Ama redrock 260W diye biliyorum. Son düzenleme: 3 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
Şu an evde değilim eve gidince atabilirim ancak. R.B.D dedi: Ekran kartıyla hiçbir ilgisi yok. PSU fotoğrafını çekip atabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Ama redrock 260W diye biliyorum.