Eyuphn Centipat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 1 17 Nisan 2020 #1 Bilgisayarın güç tuşuna basıyorum bekliyorum ve sonra kullanıcı seçme yerine gelince siyah ekranla karşılaşıyorum. Ekranda fareyi hareket ettirebiliyorum fakat hiçbir şey yapamıyorum. Klavye de dahil. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2020
Bilgisayarın güç tuşuna basıyorum bekliyorum ve sonra kullanıcı seçme yerine gelince siyah ekranla karşılaşıyorum. Ekranda fareyi hareket ettirebiliyorum fakat hiçbir şey yapamıyorum. Klavye de dahil.
İbrahim Arıkan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 33 18 Nisan 2020 #2 Önce bu siyah ekranda CTRL + ALT+ DEL yapın. Görev yöneticisi kısmı gelirse eğer; Dosya > yeni görev > explorer.exe yazıp tamam deyin. Bu yöntem işe yarayacak mı dene bakalım. Artı 0 Eksi
Önce bu siyah ekranda CTRL + ALT+ DEL yapın. Görev yöneticisi kısmı gelirse eğer; Dosya > yeni görev > explorer.exe yazıp tamam deyin. Bu yöntem işe yarayacak mı dene bakalım.
Salih! Megapat Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 409 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Nisan 2020 #3 Arkadaşımla o yöntemi denedik ama pencere açılmıyor hala siyah ekranda kalıyor. Artı 0 Eksi