Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 1 Nisan 2021 #1 Herkese selamlar. İstisnasız bilgisayarı her açtığımda internet sarı ünlem işareti veriyor ve internetim olmuyor. Sorun gider yapınca sorunum çözülüyor ancak her seferinde bunu yapmak istemiyorum, nasıl çözebilirim? İşletim sistemi: Windows 8.1.
Herkese selamlar. İstisnasız bilgisayarı her açtığımda internet sarı ünlem işareti veriyor ve internetim olmuyor. Sorun gider yapınca sorunum çözülüyor ancak her seferinde bunu yapmak istemiyorum, nasıl çözebilirim? İşletim sistemi: Windows 8.1.
Çözüm Dümdüz 10 Nisan 2021 southwest dedi: Aynı sorunu yaşıyorum, var mı bir çözüm? Genişletmek için tıkla... NetAdapterRepair1.2 ile sorunu çözdüm.
southwest dedi: Aynı sorunu yaşıyorum, var mı bir çözüm? Genişletmek için tıkla... NetAdapterRepair1.2 ile sorunu çözdüm.
KS KS Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 8 Nisan 2021 #11 Yener K. dedi: Packard Bell için olanı indirebilirsiniz. Büyük ihtimalle sürücü kaynaklı. Aslında hepsi aynı yonga. Genişletmek için tıkla... Çözmedi... Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Packard Bell için olanı indirebilirsiniz. Büyük ihtimalle sürücü kaynaklı. Aslında hepsi aynı yonga. Genişletmek için tıkla... Çözmedi...
southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.037 Çözümler 22 Yer Roma 9 Nisan 2021 #12 Aynı sorunu yaşıyorum, var mı bir çözüm? Artı 0 Eksi
KS KS Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 10 Nisan 2021 #13 southwest dedi: Aynı sorunu yaşıyorum, var mı bir çözüm? Genişletmek için tıkla... NetAdapterRepair1.2 ile sorunu çözdüm. Artı 0 Eksi Çözüm
southwest dedi: Aynı sorunu yaşıyorum, var mı bir çözüm? Genişletmek için tıkla... NetAdapterRepair1.2 ile sorunu çözdüm.