Bilgisayarın her oyunda donması

Daha fazla  
Meslek
Belki Yazılımcı
Her oyunda belli bir süre sonra donuyor. Eskiden daha uzun dayanırdı. Superhot mind Control delete in çoğunu kasmadan oynuyordum. Ama şu an her oyunda 20 dk olmadan donuyor.

Ekran kartım veya işlemcimde sorun olduğunu düşünüyorum. Sizce sorun nedir?

AMD programına göre işlemcim oyunlar ve Blender için yetersiz.
Ve ekran kartımın bir tane fanı eksik. Isınıyor ama ısındığı için kapanıyor gibi değil.(ekran kartını soğutmanın başka bir yolu var mı?)

Tek isteğim superhot m.c.D. İ doyasıya istediğim kadar oynamak.
Not: Super hot m.c.D. Te özellikle sınırsız oynama modu var. En çok ondan keyif alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Isıdan değil gibi. Ama sebebiısı olsa ne olacakki. ekran kartını soğutmanın başka yolu var mı ki?

Sıcaklıktan dolayı performans düşüşü olabilir. Eğer sorun sıcaklıksa ona göre çözüm ararız şu an sorun ne bilmiyoruz.
Msi programından baktım. 70 te 80 de donuyor. ama eskiden 90 da da oynamaya devam ediyordum. 70 derece uygun mu?ekran kartı için.

yorum sizin. cpu mu gpu da mı sorun var?

Son düzenleme:
Sorun CPU'da gibi. 100 dereceye ulaşmış, bu çok tehlikeli. CPU soğutucu yerinden oynamış olabilir, çıkarıp termal macununu yenileyip tekrardan takmayı deneyin ilk olarak.
Düzeltim ve fanın hızını arttırdım. Ama hala aynı.
Acaba dar baoğaz mı oluyor?
Oyun donduğunda oyun devam ediyor. Sesler geliyor. Sadece görüntü donuyor.
Sonra oyun kendini kapatıyor.
Mesela oyunda silah sıkıyorum ve sesi geliyor. Ama görüntü yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…