Bilgisayarın eski ise USB yerleri yalama yapabilir, diğerlerine takmayı dene. Olmazsa başka bir klavye ile dene problem klavyede mi yoksa PC de mi diye.Merhabalar,
Bilgisayarı ilk açtığımda klavye çalışmıyor. Bilgisayarı düğmeden yeniden başlatınca çalışmaya başlıyor.
Malesef elimde başka klavye yok ama ben şöyle bir şey fark ettim rest attığım da ikinci kez başlarken anakart üzerinde ve açılışta ki numara 2 oluyorBilgisayarın eski ise USB yerleri yalama yapabilir, diğerlerine takmayı dene. Olmazsa başka bir klavye ile dene problem klavyede mi yoksa PC de mi diye.
"anakart üzerinde ve açılışta ki numara 2 oluyor" ne demek anlamadımMalesef elimde başka klavye yok ama ben şöyle bir şey fark ettim rest attığım da ikinci kez başlarken anakart üzerinde ve açılışta ki numara 2 oluyor
Başka yerlere taksamda sonuç değişmiyor. Fare her seferinde sorunsuz başlıyor. Farenin takılı olduğu yere de taksam ikinci başlatışımda klavye aktif oluyor. İlk açtığımda bios a bile giremiyorum."anakart üzerinde ve açılışta ki numara 2 oluyor" ne demek anlamadım
o zaman sıkıntı büyük ihtimalle klavyededirBaşka yerlere taksamda sonuç değişmiyor. Fare her seferinde sorunsuz başlıyor. Farenin takılı olduğu yere de taksam ikinci başlatışımda klavye aktif oluyor. İlk açtığımda bios a bile giremiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.