W8.1 sl yükselttim fakat eski W7 sürümümü unuttum orijinal bilgisayarın ilk geldiği Windows sürümüne geri nasıl döneceğim?
Windows 7 starter vs. vs. Gibi kendi sürümleri olacaktır. Hangisi olduğunu bulup ona göre ISO yazıp USB'den bootlatıp formatyacaksınız. Ancak nasıl Windows türü olduğunu bulmasını bilimyorum.
ISO dosyası ile kurar iseniz orjinal olur evet. Ancak media creation tool ile indirin isonuzu.Nasıl yani anlamadım? Ya Pro ya da Ultimate olması lazım. ISO dosyası ile kursam orijinal olur mu?
Anahtarınız varsa onu kullandığınızda orijinal olur.Nasıl yani anlamadım? Ya Pro ya da Ultimate olması lazım. ISO dosyası ile kursam orijinal olur mu?
Windows 7 media creation tool yok. Arkadaş Windows 7 dönmek istiyor.ISO dosyası ile kurar iseniz orjinal olur evet. Ancak media creation tool ile indirin isonuzu.
W7'ye dönmek istiyor ise windows.old olacak galiba denetim masasından vs. dönebiliyordunuz geriye. Onu silmiş mi?Anahtarınız varsa onu kullandığınızda orijinal olur.
Windows 7 media creation tool yok. Arkadaş Windows 7 dönmek istiyor.
Genel olarak cevaplayım ben bir sürü windows yükselttim 2-3 defa.Windows old yok.Birde orjinal key yok.W7'ye dönmek istiyor ise windows.old olacak galiba denetim masasından vs. dönebiliyordunuz geriye. Onu silmiş mi?
Genel olarak cevaplayım ben bir sürü windows yükselttim 2-3 defa.Windows old yok.Birde orjinal key yok.
Youtubede bilgisiyarımın aynısını buldum.
bu videodaki işletim sitemim ben o sisteme geri nasıl döneceğim ?
SAMSUNG R525 laptopum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.