Bilgisayarın ilk geldiği Windows sürümüne geri dönme

n0mss

Picopat
Daha fazla  
W8.1 sl yükselttim fakat eski W7 sürümümü unuttum orijinal bilgisayarın ilk geldiği Windows sürümüne geri nasıl döneceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7 starter vs. vs. Gibi kendi sürümleri olacaktır. Hangisi olduğunu bulup ona göre ISO yazıp USB'den bootlatıp formatyacaksınız. Ancak nasıl Windows türü olduğunu bulmasını bilimyorum.

Nasıl yani anlamadım? Ya Pro ya da Ultimate olması lazım. ISO dosyası ile kursam orijinal olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam eğer siz Windows 8 kuralı 30 günden az olmuşsa ayarlardan kurtarma bölümüne gidip geri dönebiliyorsunuz diye biliyorum. Ama dosyalar silinmiyor sadece Windows 7'ye dönüyorsunuz. Dosyalarınızı silmek isterseniz manuel şekilde silmeniz gerekecek.

Nasıl yani anlamadım? Ya Pro ya da Ultimate olması lazım. ISO dosyası ile kursam orijinal olur mu?
Anahtarınız varsa onu kullandığınızda orijinal olur.
ISO dosyası ile kurar iseniz orjinal olur evet. Ancak media creation tool ile indirin isonuzu.
Windows 7 media creation tool yok. Arkadaş Windows 7 dönmek istiyor.

W7'ye dönmek istiyor ise windows.old olacak galiba denetim masasından vs. dönebiliyordunuz geriye. Onu silmiş mi?
Genel olarak cevaplayım ben bir sürü windows yükselttim 2-3 defa.Windows old yok.Birde orjinal key yok.
Youtubede bilgisiyarımın aynısını buldum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bu videodaki işletim sitemim ben o sisteme geri nasıl döneceğim ?
SAMSUNG R525 laptopum

Son düzenleme:
Genel olarak cevaplayım ben bir sürü windows yükselttim 2-3 defa.Windows old yok.Birde orjinal key yok.
Youtubede bilgisiyarımın aynısını buldum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bu videodaki işletim sitemim ben o sisteme geri nasıl döneceğim ?
SAMSUNG R525 laptopum

Ben windows 10 1909'dan 20h2'ye yükselttiğimde "Windows'un içerisinden" windows.old oluşmuştu. Direk 7'den 8'e falan yükselttiğinizde oluşmaması çok garip.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı