Çözüldü Bilgisayarın intertnet bağlantısı (LAN) kesilip geri geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

pradaJ

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Uzun süredir devam eden bir sorunum var. Bilgisayar internete LAN kablosu ile bağlı ve dakikada bir internete bağlı değilmiş gibi gidip geliyor. Modemde de bilgisayarın ışığı sönüyor. Sorun modemde veya kabloda değil onu test ettim. Yani anlık olarak hiç internete bağlı değilmiş gibi oluyor. Sizce neyi kontrol etmeliyim? Anakart girişinde bir sıkıntı olabilir mi veya sürücülerde? Önceden teşekkür ederim.

NOT: Ethernet kablosuyla bağlıyım diğer cihazlarda bir sorun yo başka bir bilgisayar var onda da bir sorun yok sadece bunda var.

Son düzenleme:
Çözüm

Teşekkür ederim öncelikle ama bunu görmezden evvel sürücüyü kaldırıp yükle diye bir yazı okudum onu yaptım düzeldi. Ama dediğiniz ayar etkinleştirildi yazıyordu şimdilik çalışyor diye ellemiyorum.
Aygıt yöneticisine girip, ordan ağ bağdaştırıcılarına tıkla sonra orda realtek lan controller gibi bişey göreceksin. Ona sağ tıklayıp özelliklere gir, gelişmiş sekmesine tıkla ve ordaki özelliklerden '' Enerji Tasarruflu Ethernet '' özelliğini kontrol et. Eğer ordaki değerde '' etkinleştirildi '' yazıyorsa onu devre dışı bırak ve tamam de. Sonra pc'yi yeniden başlat.

Eğer bu ayar zaten devre dışı ise o zaman anakartının sitesine girip ordaki ethernet sürücüsünü indirdikten sonra pc'de kurulu olan ethernet sürücüsünü sil, sonra indirdiğini yükle.

Teşekkür ederim öncelikle ama bunu görmezden evvel sürücüyü kaldırıp yükle diye bir yazı okudum onu yaptım düzeldi. Ama dediğiniz ayar etkinleştirildi yazıyordu şimdilik çalışyor diye ellemiyorum.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…