Bilgisayarın ısısını test etmek için program önerisi

Darkware61

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarı temizleyeceğim, macun değişimi yapacağım fakat temizlikten önce ki sonuçlarla sonraki sonuçları merak ediyorum. Yani ısı sonuçları işlemci ekran kartı gibi, hangi uygulamayı kullanmalıyım?

Bilgisayarı temizleyeceğim, macun değişimi yapacağım fakat temizlikten önce ki sonuçlarla sonraki sonuçları merak ediyorum. Yani ısı sonuçları işlemci ekran kartı gibi, hangi uygulamayı kullanmalıyım?

MSI Afterburner indirin RivaTuner ile birlikte. Sonra sistemin gücünü zorlayacak oyuna gir 10 dk takıl işlemci sıcaklığını bir de ekran kartı sıcaklığını aklında tut sonra yeniledikten sonra tekrar bak.

MSI Afterburner indirin RivaTuner ile birlikte. Sonra sistemin gücünü zorlayacak oyuna gir 10 dk takıl işlemci sıcaklığını bir de ekran kartı sıcaklığını aklında tut sonra yeniledikten sonra tekrar bak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
nasıl yapıldığını bilmiyorsanız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
nasıl yapıldığını bilmiyorsanız.

Core Temp, CPU-Z, SpeedFan, hard disk sentiel. daha sayamicağım bir çok program var
İşlemci için Core temp iyidir.
CPU Z gösteriyordu diye biliyorum bu bilgileri.
Core Temp var işlemci için ekran kartını görev yönetisinde performans sekmesinden görebilirsin.
Önerileriniz için teşekkürler, İstanbul'a döndüğümde yapacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı