Bilgisayarın İstek Dışı Programlar Yükleme Sorunu

Uçan Kertenkele

Hectopat
Katılım
15 Şubat 2015
Mesajlar
182
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Bu hafta gerçekleşen bir şey bundan önce böyle yüklemeler olmamıştı. Ne yapmalıyım? Facebook, opera vb. uygulamalar ve daha bilmediğim uygulamalar yükleyip duruyor. Bunu nasıl durdurabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8'in güvenlik programını kullanıyorum onun haricinde başka bir virüs programı kurmalı mıyım ? Kurmalı isem ne kurmalıyım ?

Kurduğun programlar ile beraber kuruluyor olabilir.
kurduğum bazı oyunlar vardı fakat bildiğiniz üzere tik koymadığım sürece kurmuyorlar. Çıkan şeyleri zaten tik koymuyorum(bunda gayet dikkatliyim). Acaba hiç göstermeden mi yükledi ?
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı