Bilgisayarın iyi çalışması için ne kullanıyorsunuz?

Çözüm
Bilgisayarın iyi çalışması derken? Stabilite ve/veya performans?

Defrag, temizlik, termal macun değiştirme gibi bakım işlemlerini yaparım. Yeterli param olmadığı için SSD alamıyorum. Bunların dışında bir bilgisayar zaten çalışabileceği maksimum potansiyelde çalışır bir şey yapmanıza gerek yok.

Arkaplanda çalışan abidik kubidik uygulamalar yüklemediğim için o yandan da bir sorunum yok.

Defrag, temizlik, termal macun değiştirme gibi bakım işlemlerini yaparım. Yeterli param olmadığı için SSD alamıyorum. Bunların dışında bir bilgisayar zaten çalışabileceği maksimum potansiyelde çalışır bir şey yapmanıza gerek yok.

Arkaplanda çalışan abidik kubidik uygulamalar yüklemediğim için o yandan da bir sorunum yok.

Çözüm

SSD lazımsa 120TL'ye bile 120GB SSD var, işletim sistemini kurman için yeter de artar. O da pahalı gelirse ikinci elde 80TL'ye bile bulabilirsin.

SSD lazımsa 120TL'ye bile 120GB SSD var, işletim sistemini kurman için yeter de artar. O da pahalı gelirse ikinci elde 80TL'ye bile bulabilirsin.

Yeterliden kastım, 120 TL param olsa harcayacağım en son yer şu anlık bilgisayarım. Başka ihtiyaçlarım çok daha ağır basıyor.

Seviyorum, okşuyorum...

Bakımını düzenli aralıklarla yap, tozdan arındır. Temizle. Gereksiz uygulamalar yükleme. Emin olmadığın bağlantılara girip indirme işlemi yapma. SSD kullan, kanser olma. Güncel işletim sistemi ve sürücüler kullan. Sürücüleri elle indir her zaman.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı