Çözüldü Bilgisayarın jak girişinde kulaklık kırıldı

• Konuyu başlatan kedyx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 3.139
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kedyx

Zeptopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma taktığım kulaklık jak girişinin içinde kırıldı ve küçük bir parça orada sıkıştı. Derdim tekrar kulaklık takabilmek değil ama orada sıkışan parçadan dolayı hoparlöre ses gitmiyor. Bunu nasıl çözebilirim? Kulaklık girişini iptal etmenin bir yolu var mıdır?

Çözüm
Onu da denesim ama çıkmıyor nasılsa.

Anakart üzerinden ön panelin kablosunu çıkarabilirsin. HD Audio tarzı bir yazı var kabloda ama sadece ön panel için mi yoksa tüm jak girişleri için mi emin değilim. İsterseniz deneyebilirsiniz.
Cımbız ile denediniz mi ?

Anakart modeliniz nedir gigabye benzeri anakartlar Realtek Denetim Masası sunuyor oradan portlar ayarlanabiliyor.

O parçayı çıkarmak için bir çubuk kullanabilirsin bence, çubuğun ucuna birazcık sıcak silikon damlatabilirsin gibi.
Daha kötü de yapabilir bilmiyorum sadece fikir

Havya, lehim teli varsa lehimleyerek çekebilirsiniz. Veya sıcak silikon. Olmadı matkapla ince uç varsa. uç açıp küçük vida bağlayıp çekersiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…