Çözüldü Bilgisayarın jak girişinde kulaklık kırıldı

• Konuyu başlatan kedyx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 3.129
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kedyx

Zeptopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma taktığım kulaklık jak girişinin içinde kırıldı ve küçük bir parça orada sıkıştı. Derdim tekrar kulaklık takabilmek değil ama orada sıkışan parçadan dolayı hoparlöre ses gitmiyor. Bunu nasıl çözebilirim? Kulaklık girişini iptal etmenin bir yolu var mıdır?

Çözüm
Onu da denesim ama çıkmıyor nasılsa.

Anakart üzerinden ön panelin kablosunu çıkarabilirsin. HD Audio tarzı bir yazı var kabloda ama sadece ön panel için mi yoksa tüm jak girişleri için mi emin değilim. İsterseniz deneyebilirsiniz.
Anakart üzerinden ön panelin kablosunu çıkarabilirsin. HD Audio tarzı bir yazı var kabloda ama o işe mi yarıyor emin değilim. İsterseniz deneyebilirsiniz.

Bir tane parça için tüm portu iptal etmeye gerek yok silikon veya lehim tarzı şeyle çekip çıkarabilir.

Ön tarafta zaten 2 tane jak girişi yok mu, ses girişi ve ses çıkışı şeklinde. Eğer mümkünse arkadaş arkadaki jak girişlerini kullanabilir.

Parçayı çıkarmayı denemesi daha mantıklı olur benim de USB portumda flash kırılmıştı silikon ile kırılan parçayı çıkarıp portu kurtarmıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı