Bilgisayarın Kendini Resetleme Sorunu

• Konuyu başlatan RRS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.696

RRS

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.
Herşey güc kaynagının asırı akım dolayısıyla bozulmasıyla basladı. Garantiye gönderdim. Garantiden geldikten sonra her sey normaldi 1 veya 2 gün sonra PC sadece oyundayken hicbir mavi ekran vs. vermeden kendini resetlemeye basladı. PC calısırken ekran kartına baktıgımda 1 fanın calısıp digernin calısmadıgını fark ettim ondan dolayı ısınıyordur diye garantiye gönderdim. Fanın degistirirdigini söylediler. Fakat PC sadece oyundayken kendini reslemeye devam ediyor bazen hemene bazen ise 15-20dkda kapanıyor. PC oyundayken 60 C sıcaklıgında.

Sistem
  • Anakart : Asus M5A97 R.20
  • İşlemci: AMD-FX-6100 six-core proccesor
  • RAM: GSKILL 8GB DDR3 1866MHz CL10 - 4GB HyperX genesis 1600Mhz
  • Ekran kartı: Nvidia GTX 960
  • PSU:Cooler Master G750M
  • İşletim Sistemi: Win10

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
Herşey güc kaynagının asırı akım dolayısıyla bozulmasıyla basladı. Garantiye gönderdim. Garantiden geldikten sonra her sey normaldi 1 veya 2 gün sonra PC sadece oyundayken hicbir mavi ekran vs. vermeden kendini resetlemeye basladı. PC calısırken ekran kartına baktıgımda 1 fanın calısıp digernin calısmadıgını fark ettim ondan dolayı ısınıyordur diye garantiye gönderdim. Fanın degistirirdigini söylediler. Fakat PC sadece oyundayken kendini reslemeye devam ediyor bazen hemene bazen ise 15-20dkda kapanıyor. PC oyundayken 60 C sıcaklıgında.

Sistem
  • Anakart : Asus M5A97 R.20
  • İşlemci: AMD-FX-6100 six-core proccesor
  • RAM: GSKILL 8GB DDR3 1866MHz CL10 - 4GB HyperX genesis 1600Mhz
  • Ekran kartı: Nvidia GTX 960
  • PSU:Cooler Master G750M
  • İşletim Sistemi: Win10

Fazla akım yükleniyor olabilir. Kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı