Bu yönetimi denedim fakat o bölümden sadece önceden ayarlanmış anahtarları düzenleme kısmına ilerlenebiliyor. Yani önceden olan anahtarı düzenlemek için. Benim amacın yeni bir anahtar oluşturmak.
Belirtiğim gibi site ve windwos ayarlarında bu bölümde sadece önceden hazırlanmış güvenlik anahtarlarının kontrolü ve düzenlemesi yapılıyor. Benim de önceden olmadığı için erişemiyorum. Yeni bir güvenlik anahtarıda nasıl yapılacak tam anlamış değilim.
Windows'u USB belleğe kurun, dosyalarınızıda HDD'ye yükleyin böylece USB belleği takmadan kimse masaüstüne erişemez.
Windows Hello'yu yapılandırma - Microsoft Desteği
PIN, yüz tanıma veya parmak izi kullanarak Windows Hello ile bilgisayarınızda nasıl oturum açacağınızı öğrenin.support.microsoft.com
Ayarlar > hesaplar > sol taraftan oturum açma seçenekleri > güvenlik anahtarı. Bu yolu takip edin istediğinize ulaşacaksınız. Bu şekilde yapılabiliyor olması lazım.
Bu yönetimi denedim fakat o bölümden sadece önceden ayarlanmış anahtarları düzenleme kısmına ilerlenebiliyor. Yani önceden olan anahtarı düzenlemek için. Benim amacın yeni bir anahtar oluşturmak.
Belirtiğim gibi site ve windwos ayarlarında bu bölümde sadece önceden hazırlanmış güvenlik anahtarlarının kontrolü ve düzenlemesi yapılıyor. Benim de önceden olmadığı için erişemiyorum. Yeni bir güvenlik anahtarıda nasıl yapılacak tam anlamış değilim.
Bu olabilir mi?
![]()
USB Bellek İle Oturum Açın - Technopat
USB belleğinizi taktığınızda şifre girmeden açılan bir bilgisayar hayal olmaktan çıkıyor. Bilgisayarınızı her açtığınızda parola girmekten nefret miwww.technopat.net
Selam dost, konuyu tekrar açabilir misiniz. Eski konuya ulaşılmıyor.Bu olabilir mi ?
![]()
USB Bellek İle Oturum Açın - Technopat
USB belleğinizi taktığınızda şifre girmeden açılan bir bilgisayar hayal olmaktan çıkıyor. Bilgisayarınızı her açtığınızda parola girmekten nefret miwww.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.