Bilgisayarın kilitlenip onarım ekranının açılması

j3loody

Megapat
Yarım saat önce PUBG oynarken bilgisayar aniden dondu. Hiçbir komut işe yaramadı ben de reset attım. Açılışta Windows onarım merkezi açıldı fakat sorunla karşılaştı dedi. Şimdi ekranda bir seçenek belirleyin altında aygıt kullan, sorun gider var. Şu an hazırda USB'de W10 yok. Sorun giderden sıfırla dediğimde hala bir sorunla karşılaştı diyor. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı yolla değil ama aynı hatayla karşılaşmıştım. Onarım ekranındaki CMD'den tut Diskle kurtar dahil bütün yöntemleri denedim. Bunlar olmayınca da format attım..

Windows 10 hangi sürümünü kullanıyorsunuz ? son sürümler sorunlu.Windows 10 1709 sürümünü iso şeklinde flash belleğinize yazdırdıktan sonra temiz kurulum yapın.

Windows 10 hangi sürümünü kullanıyorsunuz ? son sürümler sorunlu.Windows 10 1709 sürümünü iso şeklinde flash belleğinize yazdırdıktan sonra temiz kurulum yapın.
Hocam nasıl olduysa pc kendiliğinden boot olmuş.Biosta hdd 1 ssd 2 olmuş windows ssdde kuruluydu düzelttim,tekrar aynısı oldu.Sata kablolarının sırasını değiştirdim düzeldi şimdilik.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı