Bilgisayarın kitlenmesi ve siyah ekran verip reset atması

• Konuyu başlatan xaad
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 2.156

xaad

Centipat
Sistemim şu şekilde:
İşlemcim: Ryzen 3 2300X.
Ekran kartım: RX 570 Sapphire 8 GB.
RAM: Corsair LPX 3000MHz 8X2.
240GB SU630 SSD ve 1 TB HDD Seagate 7200RPM.
Anakart: B450M S2H.
Güç kaynağı: Cooler mwe 550W 80Plus.
8 9 aylık sistem Technopat'tan izlediğim kadarıyla RAM'lerri checkledim sorun gözükmedi sorunun kaynağını bilmiyorum güç kaynağını alalı 2 3 ay oldu virüs yüzünden bilgisayarcıya gösteremiyorum bilgisayarı yeni formatladım yine aynı sorun oldu sorununun neyden olduğunu bilmiyorum yardımcı olanlara şimdiden teşekürler.

Sistemim şu şekilde:
İşlemcim: Ryzen 3 2300X.
Ekran kartım: RX 570 Sapphire 8 GB.
RAM: Corsair LPX 3000MHz 8X2.
240GB SU630 SSD ve 1 TB HDD Seagate 7200RPM.
Anakart: B450M S2H.
Güç kaynağı: Cooler mwe 550W 80Plus.
8 9 aylık sistem Technopat'tan izlediğim kadarıyla RAM'lerri checkledim sorun gözükmedi sorunun kaynağını bilmiyorum güç kaynağını alalı 2 3 ay oldu virüs yüzünden bilgisayarcıya gösteremiyorum bilgisayarı yeni formatladım yine aynı sorun oldu sorununun neyden olduğunu bilmiyorum yardımcı olanlara şimdiden teşekürler.
Merhabalar. Minidump klasöründe, Minidump dosyası oluşmuş olabilir; Eğer oluşmuş ise paylaşınız.

Merhabalar. Minidump klasöründe, Minidump dosyası oluşmuş olabilir; Eğer oluşmuş ise paylaşınız.
cccc.PNG

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı