Bilgisayarın macununu değiştirmek ısınmayı azaltmadı

Bedşrhan

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarım çok ısınıyordu açtıktan yaklaşık 1 dk sonra kapanıyordu. Tamamen söktüm temizledim macununu teğiştirdim ilk bir iki gün gayet iyiydi ama sonra tekrar eski haline döndü. Artık bundan olmaz deyip umudu kesmeli miyim? Düzelmez mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Artık bundan olmaz deyip umudu kesmeli miyim? Düzelmez mi?
Düzelir niye düzelmesin? Sürdüğünüz macunun markası ve modeli nedir? Kalitesiz ürün kullanmış olabilirsiniz, bu durumda sıcaklıkların düşmemesi normal. Ayrıca hatalı montaj da olabilir, @Sakuya Izayoi hocamın dediği gibi bloğun düzgün takılı olup olmadığını kontrol edin. Vidalar iyice sıkılı olsun.

Soğutma bloğunun tam oturduğundan emin misiniz?

Açıkçası bilmiyorum ama sökmeden önce hep fotoğraflarını çekmiştim aynı şekil taktım. İlk başlarda fan gayet güzel çalışıyordu sonradan bozdu.

Düzelir niye düzelmesin? Sürdüğünüz macunun markası ve modeli nedir? Kalitesiz ürün kullanmış olabilirsiniz, bu durumda sıcaklıkların düşmemesi normal. Ayrıca hatalı montaj da olabilir, @Sakuya Izayoi hocamın dediği gibi bloğun düzgün takılı olup olmadığını kontrol edin. Vidalar iyice sıkılı olsun.

Cooler Master Htk-002 Hıgh Performance Thermal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da kullandığım macun bu. Klavyede de bazı duşlar çalışmıyordu çıkarıp taktım bazı tuşlar arada gidip geliyor bazıları ise hala çalışmıyor. Olmadı bilgisayarı tekarar söküp takacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı