Arkadaşım 1 ay önce DA V4 aldı fakat son 2 gündür bilgisayar kendini resetliyor ve kapatıyor ve hiçbir uyarı vermiyor. Sebebi ne olabilir ? Mavi ekran vermiyor. Isılar gayet normal 60 derece ekran kartı 50 civarı işlemci. Oyun oynamıyorken dahi bilgisayar boştayken bile kendi kendini kapatıp resetliyor bazen.
Güc baglantilari, güc dügmelerinin baglantilari dogru yapildigindan emin misiniz? Bana daha cok fiziksel bir problem gibi geldi, WIndows'un durup dururken resetleme gibi bir huyu yoktur.
Güc baglantilari, güc dügmelerinin baglantilari dogru yapildigindan emin misiniz? Bana daha cok fiziksel bir problem gibi geldi, WIndows'un durup dururken resetleme gibi bir huyu yoktur.
Bilgisayar , ekran kartı hariç bütün parçaları montajlı geldi oradaki kişiler montajlamış arkadaşım sadece ekran kartını taktı ve güç girişlerini yaptı. Görünürde öyle bir problem olmadıgını söyledi.
Pekala, o zaman BIOS ve sürücülerin güncelliginden emin olalim. Özellikle güc yönetimi sürücüleri bu konuda büyük bir rol oynuyor. Eger bunlar da en güncel seviyede ise daha derin bir neden aramasi yapmak gerekiyor.
Pekala, o zaman BIOS ve sürücülerin güncelliginden emin olalim. Özellikle güc yönetimi sürücüleri bu konuda büyük bir rol oynuyor. Eger bunlar da en güncel seviyede ise daha derin bir neden aramasi yapmak gerekiyor.
Bunda sorun yok, orjinalliginden kastim sistem kirildi mi yoksa orjinal bir ürün anahtariyla aktiflestirildi mi. Yine de, en güncel Windows 10 1903 sürümünde durup dururken resetlememesi gerekiyor.
Bu arada, resetlemeden kastin bir anda ekranin tamamen gitmesi ise, kulaga hos gelmiyor.
Ancak bir anda "Yeniden baslatiliyor" ibaresi geliyor ve restart atiyorsa, o zaman belki de yüklenmis bir program veya programlanmis bir is buna neden oluyor olabilir.