yusuufyus Decapat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #1 Buradan hasar alan bilgisayar son zamanlarda durmadan güç kesintisi yaşıyor socket değişimi çözer mi? Burada değişebilir başka parça var mıdır? Mentese sertleşti ve zamanla kasayı ittirdi.
Buradan hasar alan bilgisayar son zamanlarda durmadan güç kesintisi yaşıyor socket değişimi çözer mi? Burada değişebilir başka parça var mıdır? Mentese sertleşti ve zamanla kasayı ittirdi.
wopiptactiacl Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #2 Mentese nanaysa PC çoktan nanaydır. Artı 0 Eksi
KS KS yusuufyus Decapat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #3 wopiptactiacl dedi: Mentese nanaysa PC çoktan nanaydir Genişletmek için tıkla... Hocam tamiri masraflı mı olur yusuufyus dedi: Hocam tamiri masraflı mı olur Genişletmek için tıkla... Mentese sert oldu ve geri yumusatmistim zamanında ama plastik parçaları kırdı etrafindaki ben yumusatana kadar Artı 0 Eksi
wopiptactiacl dedi: Mentese nanaysa PC çoktan nanaydir Genişletmek için tıkla... Hocam tamiri masraflı mı olur yusuufyus dedi: Hocam tamiri masraflı mı olur Genişletmek için tıkla... Mentese sert oldu ve geri yumusatmistim zamanında ama plastik parçaları kırdı etrafindaki ben yumusatana kadar
wopiptactiacl Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #4 yusuufyus dedi: Hocam tamiri masraflı mı olur? Genişletmek için tıkla... Hocam olay o değil eğer katlanana bilen telefonlarında bir katlana bilme sınırı vardır PC dede aynısı var oda bayağı bayağı fazla istersen değiştir ama ben diyorum nanay. Artı 0 Eksi
yusuufyus dedi: Hocam tamiri masraflı mı olur? Genişletmek için tıkla... Hocam olay o değil eğer katlanana bilen telefonlarında bir katlana bilme sınırı vardır PC dede aynısı var oda bayağı bayağı fazla istersen değiştir ama ben diyorum nanay.