Bilgisayarın Ne Kadar Sağlıklı Çalıştığını Anlama

• Konuyu başlatan Lime
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 930

Lime

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
22
Yer
LTBR 📸
Daha fazla  
Sanki bir sorun var gibi hissediyorum. Tam performansta çalışıyor gibi gelmiyor. Mesela CS:GO'da yer yer 90 FPS'lere kadar düştüğü oluyor. PUBG'de orta ayarlarda 60 FPS altına düşebiliyor. ETS 2'de de orta ayarlarda 60 civarında FPS alıyorum yine. Render performansı falan gayet iyi ama oyunlarda bir sorun var gibi geliyor bana.
Bilgisayarıma sağlık testi yapabileceğim bir uygulama var mı? (HDD'ye yaptım mesela, sorun yok.)
Sistem:
*R3 2200G
*MSI GTX 1050Ti Aero ITX
*XPG Gammix 3000MHz CL 16 RAM
*FSP Bluestorm PRO 500W 80+
*MSI A320M PRO-VD/S
*Seagate Barracuda 1TB 7200RPM

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanki bir sorun var gibi hissediyorum. Tam performansta çalışıyor gibi gelmiyor. Mesela CS:GO'da yer yer 90 FPS'lere kadar düştüğü oluyor. PUBG'de orta ayarlarda 60 FPS altına düşebiliyor. ETS 2'de de orta ayarlarda 60 civarında FPS alıyorum yine. Render performansı falan gayet iyi ama oyunlarda bir sorun var gibi geliyor bana.
Bilgisayarıma sağlık testi yapabileceğim bir uygulama var mı? (HDD'ye yaptım mesela, sorun yok.)
Sistem:
*R3 2200G
*MSI GTX 1050Ti Aero ITX
*XPG Gammix 3000MHz CL 16 RAM
*FSP Bluestorm PRO 500W 80+
*MSI A320M PRO-VD/S
*Seagate Barracuda 1TB 7200RPM
Testten önce işlemcinin kendi ekran kartını kullandığı olabilir bu yüzden RAM'in 2 GB su işle verilir 14 GB RAM var gibi düşün.

Dahili GPU; PUBG medium ayarlarda 60 FPS verebilir mi, akıl var mantık var.

MSI Afterburner değerlerini stabil bir oyunda at. PUBG gibi oyunlar değil. BF1, GTA 5, R6 vb. olabilir.
Şu anda Windows'u 1809'a güncelliyorum. O yüzden sistemi kullanamıyorum. Birazdan atarım. Söylediğiniz oyunlar yok bende. CS:GO, ETS 2 veya Rocket League olur mu? Rocket League iyi FPS olarak bu arada. Onda bir sorun yok.

Şu anda Windows'u 1809'a güncelliyorum. O yüzden sistemi kullanamıyorum. Birazdan atarım. Söylediğiniz oyunlar yok bende. CS:GO, ETS 2 veya Rocket League olur mu? Rocket League iyi FPS olarak bu arada. Onda bir sorun yok.
Ekran kartın kendini iyi soğutnuyordur belki veya başka bir parça kasada kaç. Fan var işlemci stok fan mı kullanıyor ekran kartının kaç fanı var

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı