sokratesla0 Kilopat Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 190 Çözümler 3 23 Kasım 2021 #1 Bilgisayarın arkasındaki USB'ler çalışıyor fakat öndekiler çalışmıyor. Dün ne güzel çalışıyordu bir anda çalışmamaya başladı. Işık veriyor ama çalışmıyor.
Bilgisayarın arkasındaki USB'ler çalışıyor fakat öndekiler çalışmıyor. Dün ne güzel çalışıyordu bir anda çalışmamaya başladı. Işık veriyor ama çalışmıyor.
Çözüm sokratesla0 23 Kasım 2021 404631 dedi: Bilgisayarın önündeki portlar çalışması için anakarta kablo ile bağlanır. O çıkmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Aygıt yöneticisinden sarı ünlemli USB portunu devre dışı bırakıp etkinleştirdim ve sorun çözüldü.
404631 dedi: Bilgisayarın önündeki portlar çalışması için anakarta kablo ile bağlanır. O çıkmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Aygıt yöneticisinden sarı ünlemli USB portunu devre dışı bırakıp etkinleştirdim ve sorun çözüldü.
4 404631 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.100 Makaleler 1 Çözümler 30 23 Kasım 2021 #2 Bilgisayarın önündeki portlar çalışması için anakarta kablo ile bağlanır. O çıkmış olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS sokratesla0 Kilopat Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 190 Çözümler 3 23 Kasım 2021 #3 404631 dedi: Bilgisayarın önündeki portlar çalışması için anakarta kablo ile bağlanır. O çıkmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Aygıt yöneticisinden sarı ünlemli USB portunu devre dışı bırakıp etkinleştirdim ve sorun çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
404631 dedi: Bilgisayarın önündeki portlar çalışması için anakarta kablo ile bağlanır. O çıkmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Aygıt yöneticisinden sarı ünlemli USB portunu devre dışı bırakıp etkinleştirdim ve sorun çözüldü.