nihatbasturk
Hectopat
Daha fazla
Evet arkadaşlar bilgisayarımda aniden reset atma sorunu vardı. PUBG oynarken aniden reset atıyordu ve furmarktan test bile yapmıyordu. Teste bastığım zaman reset atıyordu sonra gidip 750W gold sertifikalı bir PSU alıp sorunumu çözdüm artık furmarktan test yaparken reset atmıyor fakat PUBG oynarken bu sefer ekran kartı kapanıyor yani bilgisayar çalışıyor fakat ekran kartı kendini kapatıyor ekranda görüntü yok. Fakat sesler gelmeye devam ediyor. Reset atınca düzeliyor. MSI Gaming App sildim ve düzeldi.
Bende inanmamıştım bir kaç forumda okumuştum gerçekmiş arkadaşlar yani kısaca şöyle özetliyebilirim. Bilgisayarınız komple reset atıyorsa kendine PSU'dan yapar ama bilgisayar çalışmaya devam edip görüntü gidiyorsa MSI Gaming App silmenizi tavsiye ederim. Şimdi ne alakası var derseniz bu olay çok canımı sıktı artık PC'yi çöpe atma konuma gelmiştim ve sorunumu çözdüm. 2 aydan beri ne kapanma nede reset problemim var. Bu arada sistemimin özelliklerini yazayım:
MSİ R9 390 8 GB
İNTEL 6600K
GSKİLL 8 GB 2133 MHZ
ASUS H110M-K
WD 1 TB 7200 RPM
SANDİSK 128 GB SSD
XIGMATEK 750W PLUS GOLD
Bende inanmamıştım bir kaç forumda okumuştum gerçekmiş arkadaşlar yani kısaca şöyle özetliyebilirim. Bilgisayarınız komple reset atıyorsa kendine PSU'dan yapar ama bilgisayar çalışmaya devam edip görüntü gidiyorsa MSI Gaming App silmenizi tavsiye ederim. Şimdi ne alakası var derseniz bu olay çok canımı sıktı artık PC'yi çöpe atma konuma gelmiştim ve sorunumu çözdüm. 2 aydan beri ne kapanma nede reset problemim var. Bu arada sistemimin özelliklerini yazayım:
MSİ R9 390 8 GB
İNTEL 6600K
GSKİLL 8 GB 2133 MHZ
ASUS H110M-K
WD 1 TB 7200 RPM
SANDİSK 128 GB SSD
XIGMATEK 750W PLUS GOLD
Son düzenleyen: Moderatör: