Bilgisayarın PCI Express'i nasıl öğrenilir?

Yulaf

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 3 3200G,MSI B450M-A PRO MAX,KINGSTON 240GB SSD,SEAGATE 1TB HDD,GSKILL 16GB 2X8 3200MHZ,RX470 4GB
Merhaba ben ekran kartı alacağım ama anakarta uyacak mı bilmiyorum. Alacağım ekran kartı budur:
Ve bilgisayarımın PCI Express'i öğrenmek istiyorum. Bilgisayarımın tüm özelliklerini atıyorum.

Dosya Ekleri

• pc1.png
    pc1.png
    13,8 KB · Görüntüleme: 377
  • pc2.png
    pc2.png
    6,9 KB · Görüntüleme: 340
  • pc3.png
    pc3.png
    9,3 KB · Görüntüleme: 283
  • pc4.png
    pc4.png
    10,9 KB · Görüntüleme: 255
  • pc5.png
    pc5.png
    11,9 KB · Görüntüleme: 246
  • pc6.png
    pc6.png
    11,3 KB · Görüntüleme: 234
  • pc7.png
    pc7.png
    10,2 KB · Görüntüleme: 228
  • pc8.png
    pc8.png
    8,4 KB · Görüntüleme: 209
  • pc9.png
    pc9.png
    12 KB · Görüntüleme: 272
Son düzenleme:
Ekran kartın fazladan güç isteyebilecek kadar güçlü bir ekran kartı değil PCI girişine tak ve çalıştır.
Gerçekten Çok teşekkürler ama benim anlamadığım şey ekran kartının yanındaki girişlere ne sokacağım

Gerçekten Çok teşekkürler ama benim anlamadığım şey ekran kartının yanındaki girişlere ne sokacağım
Yanındaki derken ekran kartına bağlamanız gereken bir şey yok. Ekran kartını kutusundan çıkartacaksınız ve PCI girişine oturtacaksınız fakat mandalı açmayı unutmayın ve takarken kasanın PCI kısmına gelen bir yeri var oradaki PCI bölümüne karşı gelen parçayı çıkartacaksınız ve monitörden görüntü kablosunu ekran kartına bağlayacaksınız. Sorduğunuz soru buysa o kısımlar kablo kısımları monitördeki görüntü kablosunu ekran kartına takacaksınız.

Yanındaki derken ekran kartına bağlamanız gereken bir şey yok. Ekran kartını kutusundan çıkartacaksınız ve PCI girişine oturtacaksınız fakat mandalı açmayı unutmayın ve takarken kasanın PCI kısmına gelen bir yeri var oradaki PCI bölümüne karşı gelen parçayı çıkartacaksınız ve monitörden görüntü kablosunu ekran kartına bağlayacaksınız. Sorduğunuz soru buysa o kısımlar kablo kısımları monitördeki görüntü kablosunu ekran kartına takacaksınız.
teşekkürler istersen discord gel içimi dökeyim anlamadığım bir sürü şey var
Benim bilgisayar pcı ını bilmiyom 2.0 büyük ihtimal ama alacağım ekran kartı pcı 2.1 ve benim pc direct x12 alacağım 11 çalışırmı

teşekkürler istersen discord gel içimi dökeyim anlamadığım bir sürü şey var

Benim bilgisayar pcı ını bilmiyom 2.0 büyük ihtimal ama alacağım ekran kartı pcı 2.1 ve benim pc direct x12 alacağım 11 çalışırmı
Anakartının modelini yaz.
Tamam buldum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı