Ama işte uyar mı ki onu bilmiyom ya4. Nesil bir işlemci olduğundan. PCI Express 3.0 yuvası olmaması imkansız gibi bir şey.
buna o ekran kartı olurmuAma işte uyar mı ki onu bilmiyom ya
Kasanın içinin fotoğrafını atsam bilirmisiniz neyse atıyorum
beyler buldum bilgisayarımı ve bunlarmış
Bu uyarmıEmin olamadım peki bu olurmu pc me çünkı tüm özellikleri tutuyorsa link atıcam
320 WattUygun olur bence. HP marka bir bilgisayar anladığım kadarıyla. Attığın ekran kartı güç tüketimi az ama güç kaynağını kontrol etmende fayda var.
Özellikleri benimkiyle aynı değilHocam neyi zorladığınızı anlamadım konuya mesaj atan tüm arkadaşlar uyacağını söylemiş daha neye emin olamadınız
kardeşim bende cpu da spd de pc3 yazıyır pcı 3 bı ekran kartı alacagım uyarmı?Yanındaki derken ekran kartına bağlamanız gereken bir şey yok. Ekran kartını kutusundan çıkartacaksınız ve PCI girişine oturtacaksınız fakat mandalı açmayı unutmayın ve takarken kasanın PCI kısmına gelen bir yeri var oradaki PCI bölümüne karşı gelen parçayı çıkartacaksınız ve monitörden görüntü kablosunu ekran kartına bağlayacaksınız. Sorduğunuz soru buysa o kısımlar kablo kısımları monitördeki görüntü kablosunu ekran kartına takacaksınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.