Bilgisayarın performansı birdenbire düştü

KatyushaKakimora

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
8Gb Ram İntel i5-2450M GT 630M 640Gb hdd
Normalde sistemimle oynayacağım oyunları rahat şekilde oynuyordum ki bu 1-2 haftadır sistemimde performans düşüşü var. Ekran kartı fanında gereksiz hızlanmalar ve takılıp donmalar oluyor. Sebebini anlamadım ama bir şey var ki her şey Windows'umun bozulması ile başlamıştı. PC açarken Windows ekranı uzun bir süre gelmedi, sonra Windows bir sorunla karşılaştı vs. ben de format attım ve attıktan sonra bir şey fark ettim. Sistemim yavaştı, ayar yapsam bile sistemim eski hızında değildi. HDD performans ve sağlıgında sıkıntı yoktu, performans: %100 sağlık: %99 yardımcı olursanız sevinirim.

Yükleme yaparken böyle hata aldım ama yükleme devam etti ve tamamlandı ama driver ile alakalı hiçbir şey yazmadı sadece Catalyst indirdi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    8 KB · Görüntüleme: 35
Yükleme yaparken böyle hata aldım ama yükleme devam etti ve tamamlandı ama driver ile alakalı hiçbir şey yazmadı sadece Catalyst indirdi.

Üstüne yüklemeye çalışıp hata verdi sanırım, bunun üzerine gitmeyin bence, sürücüye geri dönmeniz daha iyi olur.

Sürücünün versiyon numarası eşleşiyor ama tarih eşleşmiyor.

Eki Görüntüle 1640455

Sürücüye dönüp bir kez daha deneyin olmadı son sürüm sürücüyü indirirsiniz. Bir de sizden görev yöneticisindeki RAM kullanımına bakmanızı rica ediyorum.

Hocam sürücüyü silerim ama sürücüyü geri indirmek bir işgence catalsyi silmem gerekiyor o bazen sorun oluyor 1-2 kere kurup silmem gerekiyor ve RAM kullanımım normal zaten arka planda açık program yok Windows 8.1 nexsus süperlite kullanıyorum.

Üstüne yüklemeye çalışıp hata verdi sanırım, bunun üzerine gitmeyin bence, sürücüye geri dönmeniz daha iyi olur.

Sürücüye geri dön deneyeceğim hemen hocam.

Hocam geri dön dedim ekran cözünürlüğü çok düştü ve Windows kendi driverini kurdu ekran kartı fan sesi arttı bir sıkıntı cıkar mı?

Driver şu şekilde.

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    19,6 KB · Görüntüleme: 21
Hocam sürücüyü silerim ama sürücüyü geri indirmek bir işgence catalsyi silmem gerekiyor o bazen sorun oluyor 1-2 kere kurup silmem gerekiyor ve RAM kullanımım normal zaten arka planda açık program yok Windows 8.1 nexsus süperlite kullanıyorum.

Sürücüye geri dön deneyeceğim hemen hocam.

Hocam geri dön dedim ekran cözünürlüğü çok düştü ve Windows kendi driverini kurdu ekran kartı fan sesi arttı bir sıkıntı cıkar mı?

Driver şu şekilde.

Hocam şu an ekran kartı sürücünüz yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı