W wallendorrr Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 447 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #1 İnternet üzerinden bilgisayarlarda pil sağlığına bakmayı araştırdım ve yaptığım adımlar sonucu böyle bir tablo var nasıl ben anlamıyorum tam.
İnternet üzerinden bilgisayarlarda pil sağlığına bakmayı araştırdım ve yaptığım adımlar sonucu böyle bir tablo var nasıl ben anlamıyorum tam.
Ben Carville Decapat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 1.691 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #2 wallendorrr dedi: İnternet üzerinden bilgisayarlarda pil sağlığına bakmayı araştırdım ve yaptığım adımlar sonucu böyle bir tablo var nasıl ben anlamıyorum tam. Eki Görüntüle 2479573 Genişletmek için tıkla... Değerlerden emin misiniz? Artı 0 Eksi
wallendorrr dedi: İnternet üzerinden bilgisayarlarda pil sağlığına bakmayı araştırdım ve yaptığım adımlar sonucu böyle bir tablo var nasıl ben anlamıyorum tam. Eki Görüntüle 2479573 Genişletmek için tıkla... Değerlerden emin misiniz?
Aydoğan BV Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.892 Çözümler 16 Yer Lüksemburg 28 Nisan 2025 #3 wallendorrr dedi: İnternet üzerinden bilgisayarlarda pil sağlığına bakmayı araştırdım ve yaptığım adımlar sonucu böyle bir tablo var nasıl ben anlamıyorum tam. Eki Görüntüle 2479573 Genişletmek için tıkla... Göstermiyor kaç döngü yaptığını. Benim bilgisayarımda da göstermiyor eski sattığım Huawei'lerde mis gibi gözüküyordu Artı 0 Eksi
wallendorrr dedi: İnternet üzerinden bilgisayarlarda pil sağlığına bakmayı araştırdım ve yaptığım adımlar sonucu böyle bir tablo var nasıl ben anlamıyorum tam. Eki Görüntüle 2479573 Genişletmek için tıkla... Göstermiyor kaç döngü yaptığını. Benim bilgisayarımda da göstermiyor eski sattığım Huawei'lerde mis gibi gözüküyordu
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.445 Makaleler 2 Çözümler 1.578 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #4 HWInfo64 indirip sensörlerden en altta batarya kısmından bakar mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS W wallendorrr Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 447 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #5 Mustafa.Kaan dedi: HWInfo64 indirip sensörlerden en altta batarya kısmından bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... O ne oluyor tarif edebilir misiniz? Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: HWInfo64 indirip sensörlerden en altta batarya kısmından bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... O ne oluyor tarif edebilir misiniz?
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.445 Makaleler 2 Çözümler 1.578 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #6 Free Download HWiNFO Sofware | Installer & Portable for Windows, DOS Soldaki seçeneği indirin. Yalnızca sensörler seçeneğiyle başlatın. Battery kısmını görsel olarak atın şu şekilde. Artı 0 Eksi
Free Download HWiNFO Sofware | Installer & Portable for Windows, DOS Soldaki seçeneği indirin. Yalnızca sensörler seçeneğiyle başlatın. Battery kısmını görsel olarak atın şu şekilde.
KS KS W wallendorrr Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 447 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #7 Mustafa.Kaan dedi: Free Download HWiNFO Sofware | Installer & Portable for Windows, DOS soldaki seçeneği indirin. Yalnızca sensörler seçeneğiyle başlatın. Battery kısmını görsel olarak atın şu şekilde. Eki Görüntüle 2479582 Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Free Download HWiNFO Sofware | Installer & Portable for Windows, DOS soldaki seçeneği indirin. Yalnızca sensörler seçeneğiyle başlatın. Battery kısmını görsel olarak atın şu şekilde. Eki Görüntüle 2479582 Genişletmek için tıkla...
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.445 Makaleler 2 Çözümler 1.578 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #8 Yanlış yok gibi hocam, bataryanız bayağı aşınmış. Kaç yıl oldu laptopu alalı? Artı 0 Eksi
KS KS W wallendorrr Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 447 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #9 Mustafa.Kaan dedi: Yanlış yok gibi hocam, bataryanız bayağı aşınmış. Kaç yıl oldu laptopu alalı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı tanıdıktan 2021 Ocak ayında 2.el olarak almıştım çok kullanılmamıştı demişti o zaman bataryası gidiyordu açıkçası ama şu an çektiğim gibi anında bitiyor yaptırmam gerekiyor sanırsam. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Yanlış yok gibi hocam, bataryanız bayağı aşınmış. Kaç yıl oldu laptopu alalı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı tanıdıktan 2021 Ocak ayında 2.el olarak almıştım çok kullanılmamıştı demişti o zaman bataryası gidiyordu açıkçası ama şu an çektiğim gibi anında bitiyor yaptırmam gerekiyor sanırsam.
Aydoğan BV Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.892 Çözümler 16 Yer Lüksemburg 28 Nisan 2025 #10 wallendorrr dedi: Eki Görüntüle 2479593 Genişletmek için tıkla... Sizin bataryanız bayağı ölmüş ayrıca aldığınız tarihe bakılırsa bu güne kadar gayet normal gitmiş bataryası. Son düzenleme: 28 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
wallendorrr dedi: Eki Görüntüle 2479593 Genişletmek için tıkla... Sizin bataryanız bayağı ölmüş ayrıca aldığınız tarihe bakılırsa bu güne kadar gayet normal gitmiş bataryası.