Çözüldü Bilgisayarın sağ altında mikrofon simgesi var

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DenizRX

Decapat
Daha fazla  
Ekte gördüğünüz bu simge muhtemelen bir şeyi kaydediyor ama neyi nereye kaydediyor anlamadım. Bilgisayarda SteelSeries uygulaması yüzünden olduğunu düşündüm fakat sürücüyü sildiğimde düzelmedi. Oyuna girdiğimde gözükmeye başlıyor. Bilgisayarda NVIDIA Broadcast, GeForce Experience ve OBS var. Bu uygulamaları kullananlar onlarda da böyle bir simge var mı yazabilir mi?

Dosya Ekleri

• IMG20240904212645 (1).jpg
    IMG20240904212645 (1).jpg
    90,2 KB · Görüntüleme: 38
Çözüm
Alt+Z > Anında Yeniden Oynatmayı kapatın.
Anında Yeniden Oynatma ayarı Alt+F10 tuşuna bastığınızda ayarlardan ayarlamış olduğunuz süreyi bilgisayarınıza sizin ayarladığınız yere kaydeder. Mesela bende 1 Dakika ve ekran kaydı kapalıyken güzel bir vuruş yaptım diyelim ve bunu kayıt almak istiyorum bu tuşa bastığımda son 1 dakikayı kaydediyor. Sizde ayar yapmadıysanız 5 Dakikadır ve Videolar kısmına kayıt eder.
Alt+Z > Anında Yeniden Oynatmayı kapatın.
Anında Yeniden Oynatma ayarı Alt+F10 tuşuna bastığınızda ayarlardan ayarlamış olduğunuz süreyi bilgisayarınıza sizin ayarladığınız yere kaydeder. Mesela bende 1 Dakika ve ekran kaydı kapalıyken güzel bir vuruş yaptım diyelim ve bunu kayıt almak istiyorum bu tuşa bastığımda son 1 dakikayı kaydediyor. Sizde ayar yapmadıysanız 5 Dakikadır ve Videolar kısmına kayıt eder.

Son düzenleme:
Çözüm
Ekte gördüğünüz bu simge muhtemelen bir şeyi kaydediyor ama neyi nereye kaydediyor anlamadım. Bilgisayarda SteelSeries uygulaması yüzünden olduğunu düşündüm fakat sürücüyü sildiğimde düzelmedi. Oyuna girdiğimde gözükmeye başlıyor. Bilgisayarda NVIDIA Broadcast, GeForce Experience ve OBS var. Bu uygulamaları kullananlar onlarda da böyle bir simge var mı yazabilir mi?
Kullanan şey GeForce Experience.
Anında yeniden oynatma özelliği açık.
Amacı ise örneğin bir oyunda güzel bir vuruş yaptın veya ace attın diyelim bu an'ın klibini almanı sağlıyor. Alt + F10 tuşlarına bastığında son 2 dakikanın (dakikayı ayarlayabiliyorsun) klibini alıyor.
Kapatmak istersen Alt + Z ile GeForce Experience menüsünü açıp oradan anında yeniden oynatmaya tıkla ordan kapat.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı