Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.724 Makaleler 7 Çözümler 94 21 Mayıs 2023 #11 Ege Hanedar dedi: Markaya göre % değişir fakat pili koruma amaçlı bir süreden sonra bataryayı doldurmuyor, normal bir durum yani. Genişletmek için tıkla... Hocam benim %60'da kalıyor, üstüne çıkmıyor bu nasıl bir koruma
Ege Hanedar dedi: Markaya göre % değişir fakat pili koruma amaçlı bir süreden sonra bataryayı doldurmuyor, normal bir durum yani. Genişletmek için tıkla... Hocam benim %60'da kalıyor, üstüne çıkmıyor bu nasıl bir koruma
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.831 Makaleler 9 Çözümler 1.034 21 Mayıs 2023 #12 Webcam kullanan insan dedi: Hocam benim %60'da kalıyor, üstüne çıkmıyor bu nasıl bir koruma Genişletmek için tıkla... Kendin limitlemişsindir o zaman.
Webcam kullanan insan dedi: Hocam benim %60'da kalıyor, üstüne çıkmıyor bu nasıl bir koruma Genişletmek için tıkla... Kendin limitlemişsindir o zaman.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.724 Makaleler 7 Çözümler 94 21 Mayıs 2023 #13 Ege Hanedar dedi: Kendin limitlemişsindir o zaman. Genişletmek için tıkla... Yok yaptığımı düşünmüyorum, nasıl kontrol edeceğim? Yüksek ihtimal bozuktur ama bakmakta fayda var.
Ege Hanedar dedi: Kendin limitlemişsindir o zaman. Genişletmek için tıkla... Yok yaptığımı düşünmüyorum, nasıl kontrol edeceğim? Yüksek ihtimal bozuktur ama bakmakta fayda var.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.831 Makaleler 9 Çözümler 1.034 21 Mayıs 2023 #14 Webcam kullanan insan dedi: Yok yaptığımı düşünmüyorum, nasıl kontrol edeceğim? Yüksek ihtimal bozuktur ama bakmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Markası nedir? Control centerindan kontrol edebilirsin.
Webcam kullanan insan dedi: Yok yaptığımı düşünmüyorum, nasıl kontrol edeceğim? Yüksek ihtimal bozuktur ama bakmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Markası nedir? Control centerindan kontrol edebilirsin.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.724 Makaleler 7 Çözümler 94 21 Mayıs 2023 #15 Ege Hanedar dedi: Markası nedir? Control centerindan kontrol edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Lenovo G580 hocam. Control Center yok.
Ege Hanedar dedi: Markası nedir? Control centerindan kontrol edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Lenovo G580 hocam. Control Center yok.