Yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim. Eğer acabilirsem arkasını fotoğraf atmaya çalışacağım teşekkürler.
Şifreyi bulduk hocam girince BIOS'a attı ama bilgisayarı nasıl accaz.
Hocam bunun BIOS düzeyinde bir şifre olduğunu sanıyorum. Ekran öyle gösteriyor çünkü. BIOS pilini çıkarıp yeniden takmak işe yarayabilir.
BIOS pili bildiğim kadarıyla gömülü geliyor nasıl çıkarabiliriz? YT videosu var mıdır?
BIOS pili bildiğim kadarıyla gömülü geliyor nasıl çıkarabiliriz? YT videosu var mıdır?
Anakartın üstünde resetlemek için kısadevre pinleri var mı? Veya resetlemek için button?
Bunlar yoksa arkadaşın dediği gibi bataryayı çıkartın.
Şu an açıyorum bilgisayari açınca fotograf atsam sizde ona göre yardım etseniz olur mu?
Bir bakalım fotoğraf atın.
Laptopun tam modelini yazarsanız çok iyi olur.
Tornavida olmadığı için şu an arkasini açamıyorum vallah mahcup oldum şu anda akrabamin dediğine göre sadece markasını biliyormuş bilgisayarın oda ASUS.
Laptopun alt tarafında belki model yazıyordur ancak BIOS'u sıfırlamadan şifreyi kırmanız mevcut şartlarda muhtemelen mümkün değil gerekli ekipmanlara sahip değilsinizdir diye varsayıyorum.
O yüzden yapabileceğimiz bir şey yok, içini açmanız gerekiyor bir şekilde.
Laptopun alt tarafında belki model yazıyordur ancak BIOS'u sıfırlamadan şifreyi kırmanız mevcut şartlarda muhtemelen mümkün değil gerekli ekipmanlara sahip değilsinizdir diye varsayıyorum.
O yüzden yapabileceğimiz bir şey yok, içini açmanız gerekiyor bir şekilde.
Yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim. Eğer acabilirsem arkasını fotoğraf atmaya çalışacağım teşekkürler.
Şifreyi bulduk hocam girince BIOS'a attı ama bilgisayarı nasıl accaz.
BIOS'tan çıkınca işletim sistemini çalıştırmıyorsa, işletim sistemi yüklü değildir.
Bir flash belleğe istediğiniz işletim sisteminin dosyasını hazırlayın, Windows kuracaksanız Ventoy kurup içine ISO'yu direk atın, veya Rufus ile yazdırın ISO dosyasını.
Linux dağıtımı kullanacaksanız benzer bir adım, Hackintosh yapacaksanız kolay gelsin ancak muhtemelen yapamazsınız çoğu parçanın desteklememe ihtimalinden ötürü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.