Arkadaşlar balkonda olduğum için bazen soğuk olabiliyor, oyuna girerken falan en fazla 65 görüyorum o da çok üst. Bilgisayar ilk açıldığında 25 derece başlıyor yavaş yavaş artıyor 35 civarı geliyor. Sıkıntı olur mu bilgisayarın soğukta durması ve derecenin düşük olması?
Arkadaşlar balkonda olduğum için bazen soğuk olabiliyor, oyuna girerken falan en fazla 65 görüyorum o da çok üst. Bilgisayar ilk açıldığında 25 derece başlıyor yavaş yavaş artıyor 35 civarı geliyor. Sıkıntı olur mu bilgisayarın soğukta durması ve derecenin düşük olması?
Hani sıvı sogutucu olsa bu dertin var diyeceğim de. Bilgisayarin buz gibi çalışmasının ne gibi sikintisi var?
Bir de sen balkonda mi oyun oynuyorsun?
Usumuyor musun vallahi helal olsun.
hani sıvı sogutucu olsa bu dertin var dicemde. bilgisayarin buz gibi çalışmasının ne gibi sikintisi var.
birde sen balkonda mi oyun oynuyorsun.
usumuyor musun valla helal olsun.