Bilgisayarın USB portları çalışmıyor

berkettk

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bilgisayar aldım Windows yüklemek için BIOS menüsünü açacaktım ama hiçbir USB port çalışmadı. Klavyeyi veya fareyi hangisine takarsam takayım çalışmıyor. Ne yapmalıyım?

Ön panele mi takıyorsunuz yoksa anakart üzerinden mi bağladınız? İlk senaryoda ön panelin kabloları anakarta bağlı olmayabilir.

Yeni bilgisayar aldım Windows yüklemek için BIOS menüsünü açacaktım ama hiçbir USB port çalışmadı. Klavyeyi veya fareyi hangisine takarsam takayım çalışmıyor. Ne yapmalıyım?

Aynısını bende yaşamıştım ama gene de 1 tane USB port çalışıyordu USB'lerin driverını yüklemem gerekmişti laptopun marka modelini girdiğimde driverları çıkıyordu oradan yüklemiştim.

Hocam arkadaş laptopu satın almış içini açmamıştır büyük ihtimalle kablo belki kargoda vs. oynamış olabilir.

Hocam konuda laptop kelimesi geçmiyor. Biz masaüstü olduğunu varsayarak soruyoruz o soruları.

Ön panele mi takıyorsunuz yoksa anakart üzerinden mi bağladınız? İlk senaryoda ön panelin kabloları anakarta bağlı olmayabilir.

19 pinli USB kablosunu sağlam oturttunuz mu?

Aynısını bende yaşamıştım ama gene de 1 tane USB port çalışıyordu USB'lerin driverını yüklemem gerekmişti laptopun marka modelini girdiğimde driverları çıkıyordu oradan yüklemiştim.
Laptop değil hocam kasa

Hocam hazır sistem geldi elime ekran kartını yerleştirdim ve çalıştırdım ama USB portlar çalışmıyor

Arka portları mı ön portları mı deniyorsunuz hocam?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı