berkettk Hectopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #1 Yeni bilgisayar aldım Windows yüklemek için BIOS menüsünü açacaktım ama hiçbir USB port çalışmadı. Klavyeyi veya fareyi hangisine takarsam takayım çalışmıyor. Ne yapmalıyım?
Yeni bilgisayar aldım Windows yüklemek için BIOS menüsünü açacaktım ama hiçbir USB port çalışmadı. Klavyeyi veya fareyi hangisine takarsam takayım çalışmıyor. Ne yapmalıyım?
lastbjorNN Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1.020 Çözümler 1 Yer Berlin 25 Mayıs 2023 #11 Anakartın resmini atabilirseniz, daha çok yardımımız olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS berkettk Hectopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #12 Serush dedi: Arka portları mı ön portları mı deniyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Hiçbiri çalışmıyor lastbjorNN dedi: Anakartın resmini atabilirseniz, daha çok yardımımız olabilir. Genişletmek için tıkla... lastbjorNN dedi: Anakartın resmini atabilirseniz, daha çok yardımımız olabilir. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri IMG_20230525_165418.jpg 374,2 KB · Görüntüleme: 37 Artı 0 Eksi
Serush dedi: Arka portları mı ön portları mı deniyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Hiçbiri çalışmıyor lastbjorNN dedi: Anakartın resmini atabilirseniz, daha çok yardımımız olabilir. Genişletmek için tıkla... lastbjorNN dedi: Anakartın resmini atabilirseniz, daha çok yardımımız olabilir. Genişletmek için tıkla...
lastbjorNN Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1.020 Çözümler 1 Yer Berlin 25 Mayıs 2023 #13 Arka portlar da çalışmıyor diyorsunuz, bilgisayar açılıyor mu? Güç geliyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS berkettk Hectopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #14 armas dedi: Anakartın ne? Genişletmek için tıkla... ASUS PRO B550M-C/CSM 4600MHz (OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DP mATX Anakart lastbjorNN dedi: Arka portlar da çalışmıyor diyorsunuz, bilgisayar açılıyor mu? Güç geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Güç geliyor tüm fanları ledleri çalışıyor. Artı 0 Eksi
armas dedi: Anakartın ne? Genişletmek için tıkla... ASUS PRO B550M-C/CSM 4600MHz (OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DP mATX Anakart lastbjorNN dedi: Arka portlar da çalışmıyor diyorsunuz, bilgisayar açılıyor mu? Güç geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Güç geliyor tüm fanları ledleri çalışıyor.
lastbjorNN Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1.020 Çözümler 1 Yer Berlin 25 Mayıs 2023 #15 Bu hazır sistemler hazırlandıktan sonra test edilip yollanıyor. Taşınma esnasında bir şey olmuş olabilir. Artı 0 Eksi
Bu hazır sistemler hazırlandıktan sonra test edilip yollanıyor. Taşınma esnasında bir şey olmuş olabilir.
KS KS berkettk Hectopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #16 lastbjorNN dedi: Bu hazır sistemler hazırlandıktan sonra test edilip yollanıyor. Taşınma esnasında bir şey olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Kabloları sıkıştırdım biraz sorun çözüldü hocam çok teşekkür ederim herkese. Artı 0 Eksi
lastbjorNN dedi: Bu hazır sistemler hazırlandıktan sonra test edilip yollanıyor. Taşınma esnasında bir şey olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Kabloları sıkıştırdım biraz sorun çözüldü hocam çok teşekkür ederim herkese.
lastbjorNN Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1.020 Çözümler 1 Yer Berlin 25 Mayıs 2023 #17 Geçmiş olsun, iyi oyunlar. Artı 0 Eksi